29 i dag 34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium! Breaking News! Microsoft köper Activision Blizzard!

Rapace aktuell för en Oscar
Hennes insats i "Män som hatar kvinnor" är nämligen godkänd att delta i årets Oscarsrace och filmbolaget kommer att göra en kampanj för henne.

Rapace aktuell för en Oscar

Om Rapace skulle få besöka Oscarscenen i Kodak Theatre blir det enkelt att översätta hennes tacktal från Guldbaggegalan, "Tack" blir "Thank you". Enligt Deadline Hollywood har nämligen det amerikanska distributionsbolaget kollat om den svenska skådespelerskan enligt Oscarsreglerna tillåts vara med och tävla om en nominering.

Och eftersom "Män som hatar kvinnor" först fick premiär i USA i år är den det, eftersom utgivaråret på en utländsk film inte behöver vara samma som i hemlandet.

Dessutom ska Music Box Films göra en stor kampanj för att få med Rapace som en kandidat och försöker skapa samma utländska hausse som när Martion Cotillard vann den gyllene gubben för fransk-språkiga "La Vie en Rose".

Film & TV, Nyhet, Noomi Rapace, Män som hatar kvinnor, Marion Cotillard, La Vie en Rose Via Deadline Hollywood
40.2° 0 Kim Nilsson Kim Nilsson
tors. 19 aug 2010, 14:14
Rapace aktuell för en Oscar Hennes insats i "Män som hatar kvinnor" är nämligen godkänd att delta i årets Oscarsrace och filmbolaget kommer att göra en kampanj för henne.
40.2°
0