33 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Sista trailern för League of Legends-serien Arcane Premiär på lördag
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Sista trailern för League of Legends-serien Arcane

League of Legends-serien Arcane har snart premiär på Netflix och har därför fått sig en ny trailer samt en musikvideo från Imagine Dragons med rapparen JID.

Arcane utspelar sig Piltover och följer ursprungsberättelsen för vapensystrarna Jinx och Vi. Hailee Steinfeld kommer låna ut sin röst till Vi medan Ella Purnell kommer spela Jinx.

Den 6 november har serien premiär men till skillnad från många andra Netflix-serier så kommer inte samtliga avsnitt dyka upp på en gång. De första tre avsnitten släpps på premiärdagen sedan kommer resterande avsnitten släppas tre åt gången med en veckas mellanrum.

Film & TV, Netflix, League of Legends, Riot Games, Arcance

Första trailern för Netflix League of Legends-serie
Lol

Netflix League of Legends-serie Arcane fick sig sin första trailer under helgen och den kan du kolla in ovan. Arcane kommer utspela sig Piltover och följer ursprungsberättelsen för vapensystrarna Jinx och Vi. Hailee Steinfeld kommer låna ut sin röst till Vi medan Ella Purnell kommer spela Jinx. Den 7 november har serien premiär men till skillnad från många andra Netflix-serier så kommer inte samtliga avsnitt dyka upp på en gång. De första tre avsnitten släpps på premiärdagen sedan kommer resterande avsnitten släppas tre åt gången med en veckas mellanrum. Tumnagel
39.6°
0

League of Legends-serie kommer till Netflix
Lol

Netflix fortsätter att satsa på att adaptera populära MOBA-spel till tv-serier för i går meddelade streaming-jätten nämligen att de ska göra en serie baserad på League of Legends. Inte allt för mycket information kring seriens handling avslöjades förutom att den kommer heta Arcane och att den kommer ha premiär under hösten. Att Riot skulle göra en animeras serie av League of Legends blev känt för något år sedan men nu vet vi att den kommer släppas på Netflix och en mikroskopiskt kort teaser kan ses ovan. Bara för några veckor sedan släppte de DOTA-serien Dragon’s Blood som är helt ok att titta på. Tumnagel
39.5°
0
37.6° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
mån. 1 nov 2021, 09:00
Sista trailern för League of Legends-serien Arcane Premiär på lördag
37.6°
0