33 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Spelet Beyond Good & Evil ska filmatiseras Kommer visas på Netflix
Spelet Beyond Good & Evil ska filmatiseras

Netflix och Ubisoft kommer spela in en film baserad på spelet Beyond Good & Evil. Filmen kommer regisseras av Rob Letterman (Detective Pikachu, Goosebumps) men vilka skådespelare vi kommer få se är oklart just nu. Filmen kommer dock blanda riktiga skådespelare med animerade.

Det verkar som att filmens handling inte kommer baseras på spelet från 2003 utan kommer istället vara kopplat till den kommande uppföljaren på något sätt.

Detta är inte det enda pågående projektet Ubisoft har med Netflix då vi så sent som i går rapporterade att en serie baserad på Splinter Cell är på gång.

Film & TV, Nyhet, Beyond Good & Evil, Netflix

Splinter Cell ryktas bli animerad serie på Netflix
Med manus från John Wicks manusskrivare

Netflix och spelutvecklaren Ubisoft har inlett ett samarbete vars syfte är att ta fram en animerad tv-serie som ska baseras på Ubisofts spelserie Tom Clancyx27s Splinter Cell. I Splinter Cell-serien får spelaren följa den före detta SEAL-soldaten Sam Fisher som efter sin militärtjänstgöring anslutit sig till NSA:s hemliga division "Third Echelon" där han utför diverse black ops-uppdrag. Netflix sägs redan ha beställt två säsonger på sammanlagt 16 avsnitt av serien Variety skriver vidare att John Wicks manusskrivare Derek Kolstad kommer att skriva manuset till serien. Varken Netflix, Ubisoft eller Derek Kolstad har än så länge kommenterat Varietys uppgifter om en eventuell Splinter Cell-serie på Netflix. Tumnagel
45.9°
0
46.0° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
lör. 1 aug 2020, 13:00
Spelet Beyond Good & Evil ska filmatiseras Kommer visas på Netflix
46.0°
0