6 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
TV-tips Sveriges coolaste landslag Minneslandslaget i SVT-dokumentär

Förra veckan skrev vi om SM i minne och i kväll visar SVT dokumentären "Sveriges coolaste landslag" där vi får följa några av deltagarna som deltog där.

I den här dokumentären fokuserar man dock inte så mycket på just själva SM utan vi får istället följa det minneslandslaget när de deltar i den europeiska tävlingssäsongen och även i finalen i minnes-VM 2012 som gick av stapeln i London.

"Sveriges coolaste landslag" sänds i SVT2 klockan 20:00 i kväll, torsdag den 2:a oktober, och kommer sedan att repriseras lördag den 4:e oktober klockan 17:10 samt söndag den 5:e oktober klockan 23:50 i SVT2. Jag utgår även att programmet kommer att dyka upp SVT Play för oss som har dumpat gammel-tv.

Film & TV, Trailer, sveriges coolaste landslag, tv-tips, minneslandslaget, minnesmästare, minnesförbundet

Jonas von Essen svensk minnesmästare för tredje året i rad
Han är även världsmästare

I helgen anordnade svenska Minnesförbundet SM i minne och för tredje året i rad var det Jonas von Essen från Skövde som tog hem mästerskapen. I tävlingen ingick tio stycken olika delmoment där deltagarna bland annat skulle hålla koll på ental, binära tal, namn, ord och kortlekar. Totalt deltog 15 stycken personer i mästerskapen och på andra plats hittas Yanjaa Altantuya och Joacim Andersson tog brons. Jonas von Essen har förutom att ha vunnit de svenska mästerskapen tre år i rad även vunnits världsmästerskapen i minne i december förra året. Tumnagel
54.4°
0
47.8° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tors. 2 okt 2014, 15:10
TV-tips Sveriges coolaste landslag Minneslandslaget i SVT-dokumentär
47.8°
0