33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
The Jetsons gör comeback Animerad scifi-serie får remake med riktiga skådespelare
Bild till artikel

Den amerikanska tv-kanalen ABC har beställt ett pilotavsnitt till en ny tv-serie som ska baseras på den animerade scifi-serien The Jetsons, en serie som gjorde flygande bilar önskedrömmen för många tv-tittare på 1960-talet.

Det handlar om en sitcom-liknande tv-serie som ska utspela sig cirka 100 år in i framtiden. Än så länge finns inga skådespelare till den nya Jetsons-serien klara men Gary Janetti, som tidigare skrivit manus till bland annat Family Guy och Will & Grace, ska stå för manuset.

Förutom tv-serien med The Jetsons så ska Warner Brothers även vara på gång med en ny animerad film som baseras på familjen Jetsons liv.

variety.com Film & TV, Nyhet, the jetsons, remake, animerat, scifi Rykte Warner Bros planerar ny Jetsons-film Om den animerade framtidsfamiljen Deadline rapporterar att Warner Bros är på gång att göra en nyversion av den över 50 år gamla animerade tv-serien The Jetsons [wiki] som ursprungligen sändes på amerikanska tv 1962 - 1963. TV-serien The Jetsons gjordes ursprungligen av filmstudion Hanna Barbera och man kan väl säga att det är den totala motsatsen till företagets stenålderssserie The Flintstones då Jetsons utspelar sig i framtiden då människor bor i svävande bostäder och transporterar sig i flygande bilar. Deadline skriver att Warner Bros har anlitat Matt Lieberman till att skriva manus. Lieberman har tidigare skrivit långfilmsmanus till bland annat Scooby Doo. När vi kan få se Jetsons-filmen på biograferna framkommer inte men det kan nog ta ett tag misstänker jag. I klippet ovan kan ni kolla in introt till TV-serien The Jetsons. Tumnagel
50.4°
0
40.7° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 22 aug 2017, 11:15
The Jetsons gör comeback Animerad scifi-serie får remake med riktiga skådespelare
40.7°
0