44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
The People vs. George Lucas Episode II under produktion Dokumentären undersöker Star Wars framtid utan grundaren
The People vs. George Lucas Episode II under produktion

Nu när George Lucas har sålt rättigheterna till Lucasfilm och Star Wars-franchisen till Disney har regissören Alexandre O. Philippe satt igång med en uppföljare till dokumentären The People vs. George Lucas från 2010.

Den första filmen undersökte relationen mellan fans och den legendariske Star Wars-grundaren efter att uppföljarna hade släppts, och majoriteten av fansen var förbannade. Uppföljaren tar upp frågan "Hur ser Star Wars framtid ut utan George Lucas med i bilden?".

Producenterna har nyligen bekräftat produktionen av The People vs. George Lucas Episode II, släppt en poster och satt ett releasedatum för december 2015 – samma datum som Star Wars: Episod VII har premiär.

Nedan hittar du trailern för den förra dokumentären.

geektyrant.com Film & TV, Nyhet, The People Vs. George Lucas Episode II, Uppföljare, George Lucas, Star Wars, Dokumentär
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till The People vs. George Lucas Episode II under produktion
Lång intervju med George Lucas Gammalt klipp Det händer mycket kring Star Wars-franchisen just nu och vi blir ständigt påminda om den gamla goda tiden, bannar nyheterna och hatar att dagens ungdom ska få sin glittrande nya, beskärda del av Star Wars-kakan. För alla er nostalgiker; här kommer en lång intervju med George Lucas som gjordes i mitten av 1990-talet, precis innan Special Edition-versionen av originaltrilogin släpptes. Många har förmodligen redan sett den, så se det som en trevlig lördagspåminnelse. I den första delen pratar Lucas om utvecklingen av manuset, castingprocessen och utmaningarna med skapandet av filmen. I den andra delen pratar han om handlingen i Empire Strikes Back, Yoda och hans samarbete med John Williams. Och i tredje delen diskuterar han Return of the Jedi, skapandet av Ewoks och Jabba the Hutt. Här berättar han också om hur originaltrilogin skulle ligga till grund för prequeltrilogin. Tumnagel
37.7°
0
37.8° 0 Josephine Sjöqvist Josephine Sjöqvist
tis. 17 jun 2014, 14:26
The People vs. George Lucas Episode II under produktion Dokumentären undersöker Star Wars framtid utan grundaren
37.8°
0