1 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
The Trench skulle blivit en hemlig Black Manta-rulle James Wan snackar nedlagda planer
The Trench skulle blivit en hemlig Black Manta-rulle

Aquaman släpptes 2018 och efter filmen släppts snackades det om att det skulle vankas lite spinoff som skulle handla om skräckinjagande The Trench. Då sades det att det skulle bli en lite mer skräckfilmig upplevelse, men det verkar som att James Wan hade andra planer. Tyvärr har projektet lagts ner, men i ett Instagram-inlägg avslöjar Wan att filmen egentligen skulle fokusera på Black Manta, en av skurkarna i Aquaman.

Det hela hade ju onekligen varit rätt fett. Black Manta är, trots sin supertramsiga hjälm, en rätt flådig skurk och det hade varit riktigt trevligt att se Yahya Abdul-Mateen II klä sig i dräkten igen. Oavsett hoppas jag att vi får se mer av skurken i Aquaman-uppföljaren i stället.

Film & TV, Nyhet, the trench, black manta, aquaman, james wan
Aquaman får inte helt oväntat en spinoff Ska handla om The Trench Aquaman är DC Comics största film någonsin så att Warner Bros. och DC skulle spinna vidare på den kommer antagligen inte som en oväntad nyhet. Nu är det klart att det kommer en spinoff som kommer att handla om varelserna i The Trench, en del av Atlantis som klarade sig ifrån förstörelsen av Atlantis men vars invånare utvecklades till fasansfulla monster. Enligt Hollywood Reporter kommer ingen av skådespelarna som var med i Aquaman att vara med The Trench. Här nedan kan ni kolla in när Aquaman och Mera stöter på lite varelser från The Trench i Aquaman. Ett klipp som ni kanske inte ska kolla på om ni inte har sett filmen och vill undvika spoilers. Tumnagel
35.6°
0
36.8° 0 André Stray André Stray
tis. 26 okt 2021, 15:00
The Trench skulle blivit en hemlig Black Manta-rulle James Wan snackar nedlagda planer
36.8°
0