41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Veckans skräcknytt v.13 Dags att få sig lite uppdateringar från Hollywoods mörka sida! Varje tisdag kommer Robban att leverera de senaste och hetaste skräckfilmsnyheterna här på MovieZine.
Veckans skräcknytt v.13

Wes Craven Snackar Scream 4, 5 och 6!

Ända sedan nyheten om att "Scream 4" skulle bli av började rykten om att den fjärde filmen i serien skulle bli en start på en ny trilogi. Förra veckan talade Wes Craven själv ut om dessa rykten i en intervju med Total Film Magazine!

I intervjun talade Craven ut om bl.a. de uppmärksammade problemen med manus under produktionen av "Scream 4" (manusförfattaren Kevin Williamsons manus blev omskrivet av manusförfattaren Ehren Kruger) och sa följande om ryktena kring en ny "Scream" trilogi:

- Mycket beror på om de kommer med manus att konkretisera. Men självklart, är jag med på det, om manus finns där. Det vore fantastiskt att göra två trilogier under sin karriär.

"Scream 4" har premiär den 15 april och i veckan släpptes 3 nya klipp filmen och även 18 minuter "bakom kulisserna" - mycket nöje!

Film & TV, Nyhet, Skräcknytt Via MovieZine

Stephen King skriver avsnitt till "The Walking Dead" med sin son?

Skräckförfattaren Stephen King kan vara aktuell för att skriva ett avsnitt till zombieserien "The Walking Dead" - tillsammans med sin son rapporterar Horrormovies.ca!

Detta är ännu inte helt bekräftat men enligt Entertainment Weekly har King själv sagt att producenten för "The Walking Dead" Frank Darbont har uttryckt ett mycket starkt intresse för att King tillsammans med sin son ska skriva ett avsnitt till säsong 2 eller möjligen säsong 3 av

Gudfadern av skräcknoveller som King kallas och hans son skriver ett avsnitt till en tv-serie om zombier - kan det bli bättre?

Kort synopsis till Tobe Hoopers "Djinn"!

Tobe Hooper, en av de stora skräckfilmsmästarna med filmer som "The Texas Chainsaw Massacre" i bagaget är på gång med filmen "Djinn" som just nu spelas in i Abu Dhabi, Förenta Arab Emiraten.

"Djinn" är en arabisk skräckfilm och beskrivs som en ny och unik tagning på sub- genren hemsökta hus-genren. Filmen kommer att regisseras av Tobe Hooper och manus skrivs av den amerikanske författaren David Tully.

Enligt Shocktilyoudrop.com utspelar sig "Djinn" år 2015 och vi får följa paret Khaled och Salama som kommer hem ifrån USA och upptäcker att deras lyxvåning, byggd över en gammal övergiven fiskarby har blivit ett hem för illvilliga väsen kallade Djinn.

Grönt ljus för Chucky-remake?

Det ryktas nu om att den omtalade remaken av skräckklassikern "Child's Play" eller "Chucky" som har varit på gång sedan 2007 snart kan få grönt ljus.

Enligt Horrorbid.com det hela är en så länge inte bekräftat men mycket tyder på att projektet snart kan köras igång.

Att det har tagit närmare 4 år för projektet att komma igång beror på att MGM som äger rättigheterna till originalfilmen och Universal Pictures som äger rättigheterna till uppföljarna inte har kunnat komma överens om vem som ska äga rättigheterna till remaken.

Men problemet verkar nu vara löst. Enligt siten MovieWeb.com har de båda bolagen nu gjort en överenskommelse och "Chucky"-projektet kommer troligen ska dra igång senare i år med David Kirschner (MGM) som producent. Det ryktas även om att legenden Brad Dourf ska göra rösten till den onda dockan.

Läs mer
36.1° 0 Mats Karlsson Mats Karlsson
tis. 29 mar 2011, 16:51
Veckans skräcknytt v.13 Dags att få sig lite uppdateringar från Hollywoods mörka sida! Varje tisdag kommer Robban att leverera de senaste och hetaste skräckfilmsnyheterna här på MovieZine.
36.1°
0