33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Vi har sett Wayward Pines Fox nya storsatsning bjuder på spänning och mystik
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Vi har sett Wayward Pines

Wayward Pines är tv-kanalen Fox nya storsatsning. Serien är baserad på Blake Crouchs storsäljande bok som handlar om agenten Ethan Burke (Matt Dillon) när han hamnar i den lilla staden Wayward Pines i sökandet efter sina två kollegor som har försvunnit spårlöst. Väl i staden inser Burke att det inte är så enkelt att ta sig därifrån och att något underligt är på gång med både befolkningen och den till synes idylliska staden. Serien är producerad av M. Night Shyamalan och det märks att han har ett finger med i produktionen. Första avsnittet är regisserat av storregissören själv och det känns som en skruvad version av The Village. En otroligt bra start på en mystisk och spännande serie.

Jag har sett de första fem avsnitten av Wayward Pines och måste säga att jag blev positivt överraskad över hur bra serien är. Ska man jämföra den med något så skulle det vara som en blandning av Twin Peaks och Lost. Saker och ting blir bara underligare och underligare i staden Wayward Pines, fler och fler frågor dyker upp efter varje avsnitt. Det är tydligt att något stort håller på att byggas upp mitt framför våra näsor. Men som alla produktioner av M.Night Shyamalan så är det inte förrän i sista stund som vi får det självklara uppspelat för oss.Något som har funnits där hela tiden och som vi hade förstått om vi bara hade varit mer uppmärksamma. Som slutet i Sjätte sinnet som tog andan ur oss eller som förklaringen till varför den blinda flickan skickats för att söka hjälp i The village. Spänningen är olidlig.

Efter fem avsnitt längtar jag efter mer, jag vill veta vad som händer. Vad håller alla på med? Vad är det som döljer sig bakom muren som omringar staden? Så många frågor och inga som helst svar.
Nu måste jag snällt vänta tills serien har premiär den 14:e maj för att sedan räkna veckorna till avsnitt sex. Wayward Pines har premiär samtidigt i 126 länder klockan 21:55 på tv-kanalen Fox och en säsong har tio avsnitt. Har ni Fox så missa den i inte för guds skull. För den är bra, riktigt läskigt bra.

fox.com Film & TV, TV-serier, wayward pines, fox, matt dillon, twin peaks, lost M. Night Shyamalan och Matt Dillon tar sig an ny serie Twin Peaks inspirerade Wayward Pines Det kommer en ny dramaserie till våren, den heter Wayward Pines. Novellerna som serien är baserade på är skrivna av Blake Crouch, ett stort fan av Twin Peaks. Det ska man tydligen kunna se också då den har samma känsla som kultserien. Producenten bakom projektet är ingen mindre än M. Night Shyamalan som bland annat har regisserat Sjätte sinnet, Signs och The Village. Han regisserar också första avsnittet av Wayward Pines. Matt Dillon spelar huvudkaraktären Ethan Burke, en FBI-agent som blir skickad till den mystiska lilla staden för att finna två saknade agenter. Under första delen av serien är allt mycket mystiskt och man matas med en hel drös frågor kring alla karaktärer, i mitten av säsongen ska man få veta något stort som vänder hela serien och leder den till en helt ny genre mot slutet. Exakt vad "en ny genre" betyder vet ingen riktigt, men jag antar att poletten trillar ned när man väl ser första säsongen. Är ni också Twin Peaks fans så tycker jag att ni ska kolla in Wayward Pines i väntan på kommande Twin Peaks nästa år. Serien har premiär den 14e maj i USA och en säsong har 10 avsnitt. Tumnagel
43.1°
0
42.0° 0 Fenjima Manrique Fenjima Manrique
tis. 12 maj 2015, 14:45
Vi har sett Wayward Pines Fox nya storsatsning bjuder på spänning och mystik
42.0°
0