32 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Wes Andersons nästa film heter Asteroid City Spelas just nu in i Spanien
Wes Andersons nästa film heter Asteroid City
Foto: Chris Henry

Innan regissören Wes Andersons film The French Dispatch ens släppts får vi nu veta vad hans nästa film kommer heta. Titeln för den ser ut att bli Asteroid City. Filmen ska just nu spelas in i Spanien.

I filmen verkar det som att vi kommer att få se Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman och Tilda Swinton som alla dykt upp i regissörens filmer förr. Några nykomlingar till Anderson-universumet är Margot Robbie, Tom Hanks och Rupert Friend.

Wes Andersons kommande film The French Dispatch har premiär nu 22 oktober. Det är oklart när Asteroid City har premiär, men det lär dröja något år.

Film & TV, Nyhet, wes anderson Via screendaily.com
Wes Andersons nästa film blir stjärnspäckad Kanske inte så oväntat Wes Andersons nya film The French Dispatch har premiär den 22 oktober, men redan nu kommer rapporter om regissörens nästa film, som än så länge inte har någon titel. Det handlar om skådespelare som anslutit sig till den kommande filmen. Den senaste rapporten säger att Jeffrey Wright, Hope Davis, Bryan Cranston och Liev Schrieber nu hoppat på inspelningarna. Det har tidigare även rapporterats att Wes Anderson-veteranerna Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman och Tilda Swinton ska vara med i filmen. Några nya stjärnor är Margot Robbie, Tom Hanks och Rupert Friend, dessa har till skillnad från dem andra alltså inte dykt upp i någon av regissörens tidigare filmer. Tumnagel
45.2°
0
48.1° 0 Hugo Engström Hugo Engström
mån. 11 okt 2021, 18:15
Wes Andersons nästa film heter Asteroid City Spelas just nu in i Spanien
48.1°
0