2 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Elcykeln som ser ut som en vanlig cykel Uppkopplad till nätet och synkad med en app
Elcykeln som ser ut som en vanlig cykel

Företaget VanMoof som är baserat i Amsterdam presenterar nu elcykeln Electrified S och det som gör den unik är att den ser ut ungefär som en vanlig cykel och att den är uppkopplad till internet.

Den har en elmotor på 250 watt ombord och ett batteri som ska räcka i upp till tolv mil. En full laddning av detta ska ta omkring sex timmar. På ramen finns en liten pekskärm där man kan reglera hastigheten, låsa cykeln eller få en extra kraftknuff om man exempelvis befinner sig i en uppförsbacke. Denna lilla skärm kan man även para ihop med sin smarta telefon och det ska finnas en app både till iOS och till Android. Då kan du exempelvis styra alla cykelns funktioner och alltid hålla koll på var den är parkerad, eller om den rullar på grund av att någon har snott den.

Du ska kunna köpa den från och med nästa vecka, antingen i tillverkarens butiker i Amsterdam, Berlin, Taipei, Brooklyn eller via sajten nedan. Leveranserna drar igång i juni. Lägger du en beställning från den femte april kostar ett exemplar 1 998 euro, sen höjs priset till 2 998 euro.

Fordon, Cyklar, VanMoof, cykel, elcykel, Internet, Amsterdam, Electrified S Via The next web
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Elcykeln som ser ut som en vanlig cykel
44.1° 0 Bobby Green Bobby Green
fre. 1 apr 2016, 14:00
Elcykeln som ser ut som en vanlig cykel Uppkopplad till nätet och synkad med en app
44.1°
0