22 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bild-i-bild för YouTube fungerar inte längre på iOS 14 Nu har Google även satt stopp för youtube.com
Bild till artikel Foto: macrumors.com

I samband med iOS 14 fick Apples telefoner stöd för bild-i-bild vilket ju var ganska trevligt. Dock valde Google att låsa funktionaliteten för YouTube-appen om man inte betalade för YouTube Premium.

Det gick dock att komma runt detta genom att kolla in YouTube-klipp på youtube.com via Safari och sedan köra det bild-i-bild. Men det slutade också fungera i veckan för alla som inte är YouTube Premium-abonnenter. Klart sunkigt att en sådan basal funktion ska döljas bakom betaltjänst men Google kanske behöver pengar eller något.

YouTube-klipp som är inbäddade på andra webbplatser funkar dock fortfarande att köra via bild-i-bild.

macrumors.com Internet, Google, iOS, Apple, iphone, youtube Nu kan du ladda ner iOS 14! Och iPadOS 14 och watchOS 7 och tvOS 14 Efter lite förseningar finns iOS nu ute att ladda ner. iPadOS och de andra borde komma vilken sekund som helst. Det var på WWDC som Apple presenterade nya versioner av sina operativsystem och sedan dess har det kommit en rad nya beta-versioner, först för utvecklare och sedan för alla. Men nu är den färdiga versionen här och uppdateringståget har börjat. iOS 14 har en hel del nya saker att bjuda på. Viktigast och mest tydlig är kanske det faktum att man numera kan ha widgets på hemskärmen och att man lagt till funktionen App Library där man automatiskt sorterar in alla appar som inte finns på startsidan i olika mappar och visar de som används mest. Jag måste säga att det fungerar ypperligt! Tumnagel
37.3°
0
7.7° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
lör. 19 sep 2020, 12:00
Bild-i-bild för YouTube fungerar inte längre på iOS 14 Nu har Google även satt stopp för youtube.com
7.7°
0