35 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Google Duo får stöd för åtta personer i gruppsamtal Dags att rekrytera fler vänner?
Google Duo får stöd för åtta personer i gruppsamtal

Nyligen fick Google Duo stöd för gruppvideosamtal, men maxantalet deltagare låg endast på fyra. Google har nu justerat detta och dubblat antalet potentiella deltagare, vilket betyder att du nu kan samtala med upp till sju andra deltagare.

Gruppsamtal har börjat rulla ut till fler användare världen över. För att tjöta med fler än en person behöver du bara öppna appen, skapa en grupp med de individer du vill ha en dialog med och sedan klicka på samtalsknappen.

Internet, Google, duo, gruppsamtal

Google börjar rulla ut gruppsamtal i Duo
Först ut i Indonesien

Google meddelade i december att gänget jobbar på gruppvideosamtal i sin samtalsapp Duo och nu verkar det vara på ingång! Gänget kommer rulla ut funktionen stegvis och först ut är Duo-användare i Indonesien som får leka med det nya systemet. När vi i Sverige kommer få lägga vantarna på funktionen är för tillfället okänt, men det är ändå goda nyheter att utrullningen dragit igång. Gruppsamtal i Duo kommer fungera som så att du helt enkelt markerar de kontakter du vill prata med och sedan är det bara att dra igång samtalet som vanligt. Har du ett gäng vänner som du ofta ringer så kan du gruppera dessa för att kunna starta gruppsamtal illa kvickt. Maxtaket för deltagare i gruppsamtal ligger på fem. Tumnagel
38.4°
0
37.3° 0 André Stray André Stray
tis. 21 maj 2019, 14:00
Google Duo får stöd för åtta personer i gruppsamtal Dags att rekrytera fler vänner?
37.3°
0