37 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nu kan du bestämma vem som får svara på dina tweets Om du vill ha det lite lugnare i twitter-flödet
Nu kan du bestämma vem som får svara på dina tweets

Twitter har nu börjat rulla ut den funktion som gör att användare själva kan bestämma vem eller vilka som kan svara på deras tweets.

Det här var en funktion som Twitter började testa i maj och som verkar ha blivit väl mottagen från användare som önskat slippa svar på sina tweets från vissa användare. Från och med nu är det möjligt för twittrare att själv ange om alla, personer som twittraren följer eller bara personer som nämns i den aktuella tweeten ska kunna svara på användarens meddelande. Väljer man det sistnämnda alternativet utan att nämna någon annan i sin tweet så kan med andra ord ingen svara på inlägg man skickar till Twitter.

Det kommer fortsatt gå att retweeta meddelanden oavsett vad användaren angett för inställningar på direkta svar på sina tweets. Det innebär att användare som väldigt gärna vill svara på något skulle kunna använda det alternativet och besvara tweeten med en egen kommentar på det retweetade.

Internet, Twitter, tweets, inställningar
Bestäm själv vem som får svara på dina tweets Twitter börjar testa ny funktion Twitter har börjat testa en ny funktion där användare själva kan begränsa vilka som kan svara på användarens tweets på tjänsten. Det handlar inte om någon generell inställning initialt utan användaren måste själv vid varje tweet ange vem eller vilka som kan svara på den aktuella tweeten. Det går att begränsa vilka som kan svara till antingen alla twittrare som användaren följer eller bara användare som är nämnda i den aktuella tweeten. Väljer man inget av dessa alternativ så kan alla som ser tweeten svara på den. Twitter har börjar testa den nya svars-funktionen bland en liten skara användaren än så länge men kommer antagligen börjar rulla ut den i större skala längre fram. Tumnagel
32.9°
0
37.4° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 12 aug 2020, 14:20
Nu kan du bestämma vem som får svara på dina tweets Om du vill ha det lite lugnare i twitter-flödet
37.4°
0