Senaste

Twitter varnar snart vid delningar av artiklar

Bekräfta delningar som du själv inte har läst

Under sommaren började Twitter testa en funktion som varnade användare när de delade artiklar som de inte hade läst. Denna funktion ska nu lanseras på bred front eftersom testperioden gick bra enligt Twitter själva. Tydligen var användare 40 procent mer benägna att öppna artiklarna de skulle dela när de fick upp denna varning och flera valde också att inte dela artiklarna alls efter de hade öppnat dem.

Funktionen fungerar så att om du vill retweeta en artikel som du inte öppnat via Twitter kommer det upp en liten varning som säger att rubriker inte alltid berättar hela historien. Efter det måste du som användare bekräfta om du fortfarande vill dela artikeln eller ej.

När funktionen rullas ut till alla användare är oklart men inom kort ska det tydligen ske.

Internet, Twitter, dela, läsa

Varje morgon

Ge inkorgen Feber!
Det viktigaste, varje morgon.

Senaste brevet

Amazon tar hemövervakningen till luften med Ring Drone Cam, en minidrönare som flyger egna rundor i hemmet. På golvet får den sällskap av en rullande robot. Mest diskussion blev det kring BMW:s långtur med nya i3, 588 mil från Nordkap till …

Läs gärna våra regler!