Senaste

WhatsApp börjar låsa funktionalitet

För alla som inte accepterar de nya användarvillkoren

Foto: LoboStudioHamburg

För ett tag sedan meddelade WhatsApp att de skulle ändra sina användarvillkor som, bland annat, innebär att de kommer börja dela data med Facebook. Detta gjorde som bekant en hel del människor lagom upprörda vilket ledde till att WhatsApp skalade tillbaka hur mycket de skulle dela med moderbolaget en aning samt förlängde tidsfristen för när folk behövde acceptera dessa villkor.

Den 15 maj bör man ha accepterat dessa villkor men folk som ännu inte accepterat tills dess kommer inte stängas ute från appen. Däremot kommer de få konstanta påminnelser om att de borde acceptera villkoren och allt eftersom kommer funktionalitet att låsas.

Så om man vill fortsätta använda WhatsApp så som det ska funka bör man acceptera villkoren. Vill man inte det så får man nöja sig med en halvt fungerande app eller så kan man ju alltid gå över till Signal eller Telegram.

Internet, Facebook, WhatsApp, Android, iOS

Läs gärna våra regler!