6 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Baksidan på iPhone 6S stresstestas Betydligt tåligare än förut
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Baksidan på iPhone 6S stresstestas

För några veckor sedan släppte Youtubekanalen Unboxing Therapy en video där gänget visade upp ett bakstycke till den kommande iPhone 6S och då lovade gänget att en ordentlig granskning av baksidan samt ett stresstest skulle dyka upp på kanalen inom kort. Och nu har den videon släppts.

Det vi får se i videon är att den nya baksidan använder en tåligare variant av aluminium, vilket ska göra att luren inte böjs lika lätt. Först testas baksidan på en iPhone 6 som böjs efter drygt 13 kg tryck. I videon får vi se att baksidan på 6S klarar upp mot 36 kilos tryck.

Så om ni är rädda för att Apple kommer göra om sina Bendgate-misstag med iPhone 6S så behöver ni inte vara oroliga.

iPhone, Hårdvara, apple, iphone, 6s, bendgate
Unbox Therapy visar upp baksidan på Apple iPhone 6s Ingen mer Bendgate? Apple kommer med stor sannolikhet lansera en ny iPhone i höst, vilket kommer att ske om ganska exakt en månad, och enligt ryktet och kommer den att kallas för iPhone 6s. Youtubern Unbox Therapy har lagt vantarna på ett stycke bakstycke till den kommande telefonen och som ni ser i videon ovan så verkar hela fadäsen med Bendgate vara ett minne blott då Apple verkar har gjort kanterna kommande iPhone snäppet tjockare än tidigare. Tumnagel
42.5°
0
49.6° 0 André Stray André Stray
ons. 19 aug 2015, 17:00
Baksidan på iPhone 6S stresstestas Betydligt tåligare än förut
49.6°
0