6 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
iOS/Android Nya svenska spel på App Store/Market Heja Sverige!
Nya svenska spel på App Store/Market

Efter ett litet uppehåll så kommer nu våra artiklar om svenska appar tillbaka. Då det samlats en del i inkorgen så kommer inte alla komma med här utan vi kör den flera gånger denna veckan. Fortsätta gärna tipsa oss om svenska appar för iOS eller Android ni tycker vi skall skriva om.

Greedy Kitten

Utvecklat av: Puffinpack
Greedy Kitten är en fysikpusslare där du skall mata en katt med äpplen som trillar ner i banorna. Förutom dom objekt som redan finns i banan kan du rita ketchupstreck som hjälper till vid fallet. 18 banor finns det totalt och spelet är gratis.
Info: iOS, gratis (YouTube)

Doodle Tower Defense

Utvecklat av: Touchlabs
Doodle Tower Defense är ett nytt tornförsvarsspel från Touchlabs där du skall förhindra doodles från att rymma från skärmen. Detta gör du med torn. Spelet innehåller 36 banor i tre olika världar och 27 olika fiendetyper. Stjärnor samlar man för att öppna nya världar och torn.
Info: Android, 15kr eller gratisversionen

Little Bertha

Utvecklat av: Simon Jackler
Little Bertha är en gammal hederlig enarmad bandit i fickformat. Ganska kul att se hur länge stålarna räcker man spelar för. Allting är såklart gratis här och när man vinner önskar man såklart att det var på riktigt. Fick ihop över 11k, jag skall nog "köpa" mig något fint för de pengarna.
Info: iPhone, gratis

iPhone, Spel, iPhone, iPod Touch, iPad, Android
36.9° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
mån. 20 feb 2012, 11:44
iOS/Android Nya svenska spel på App Store/Market Heja Sverige!
36.9°
0