45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
iOS/Android Nya svenska spel till mobilen Heja Sverige!
Nya svenska spel till mobilen

Dags igen för ett gäng svenska spel vilka nästan alla nyligen har släppts till mobilen.

RacerFeud är ett turbaserat racingspel som påminner lite om det gamla klassiska rita på papper-spelet Racetrack. I RacerFeud kan upp till 10 spelare tävla emot varandra, lokalt eller via GameCenter. I spelet finns flera faktorer, så som däck, bromsar, motor mm att hålla reda på vilka också slits om man kör för fort. RacerFeud är gratis med två banor men har flera banor man kan köpa inne i spelet. iOS (gratis)Hemsida

SpellRush är ett roligt ordspel där du på tid skall hitta ord och få så hög poäng som möjligt. Långa ord ger feta poäng! Spela själv eller emot polare på GameCenter i bäst av fem-matcher.
iPhone (gratis)Hemsida

Mr. Crab är ett mycket snyggt och gulligt plattformsspel om en krabba som skall klättra upp för ett roterande torn. Över 40 banor med vanliga fiender och bossar väntar. Spana gärna in videon för gameplayet.
iOS (7kr)YouTube

Skrotjakt är en kombination av en endless runner och ett uppdragsbaserat spel där du styr ett flygplan som förvandlas till en ubåt eller borrmaskin när det behövs. Plocka upp skrot när du flyger, bygg vapen och prylar samt utför uppdrag.
iOS (gratis)Google Play (gratis) | Samsung Apps (11kr) | YouTube

Som sagts förut: Tips är mycket välkomna på nya svenska spel ni tycker vi skall skriva om. Det kan vara allt från stolt hemmasnickeri i ensamt majestät till lite större projekt med flera utvecklare.

iPhone, Spel, iPhone, iPod Touch, iPad, Android
36.8° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
mån. 29 apr 2013, 22:15
iOS/Android Nya svenska spel till mobilen Heja Sverige!
36.8°
0