12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

iOS/Android Nya svenska spel till mobilen
Heja Sverige!

Nya svenska spel till mobilen

Efter lite semestertider är det nu dags igen för ett gäng svenska spel som nyligen släppts på App Store och/eller Google Play.

Hold The Gates är ett realtidsstrategispel som blandar tornförsvar och klassiskt krigsspel på bräda. Ensamspelaren har en kampanj med 19 levels att se fram emot och vill man spela mot flera finns 1 vs 1-läge samt att upp till sex spelare kan spela på samma iPad eller Android-platta i det roliga Conqueror-läget.
iPad (22kr)Google Play (22kr) | Se Trailer!

I Fingervals skall du föra din cirklar genom labyrinter av farliga bomber med fingertopparna. Samtidigt som du gör detta kan du även plocka upp lite trevliga powerups som kommer väl till hands. I Fingervals får dina fingrar oändligt mycket träning då du kan spela oändligt länge om du har oändligt flexibla fingrar!
iOS (15kr)Hemsidan

Geometry Dash är ett rytmbaserat plattformsspel där du skall hoppa och flyga med ditt objekt genom färgsprakande världar fulla av klassisk ondska i formen av spetsiga hinder. Spelet passar nog alla då det är går från att vara lätt till att bli nästan omöjligt att klara. Men med lite träning sitter den mest svåra passagen till slut. För att plåga andra kan man bygga egna banor med. iOS (15kr)Se Trailer!

[qb] (cube) är inspirerat av det gamla Playstation 1-spelet Kurushi och här handlar det om att lösa pussel i en minimalistisk 3D-värld av kuber som dessutom rör på sig. Klurigt!
iOS (7kr)Se Trailer!

Om vi fortsätter på temat kuber så leder det oss fram till sista spelet för idag, Cubetrip. I detta spelet skall du rotera kuber och ta dig in dem för att finna ytterligare en kub och så vidare. När du väl nått mitten väntar en resa baklänges som är minst lika svår. Se gärna trailern så förstår ni bättre hur spelet spelas. Kuberna roteras med hjälp av tilt.
iOS (7kr)Google Play (11kr) | Se Trailer!

Som sagts förut: Tips är mycket välkomna på nya svenska spel ni tycker vi skall skriva om. Det kan vara allt från stolt hemmasnickeri i ensamt majestät till lite större projekt med flera utvecklare.

iPhone, Spel, iPhone, iPod Touch, iPad, Android
38.4° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
tis. 27 aug 2013, 10:02
38.4°
0

iOS/Android Nya svenska spel till mobilen

Heja Sverige!