8 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
iOS/Android Nya svenska spel till mobilen Heja Sverige!
Nya svenska spel till mobilen

Här är ett gäng svenska spel till som ganska nyligen släppts på App Store/Google Play.

Duck Save går ut på att rädda så många ankor som möjligt. Problemet är bara att en liten kanon håller koll på vilka vägar ankan flugit innan så då måste variera dig. Spelet är Flappy Bird-svårt.
Google Play (gratis)

Att spela flipper med ett FC Barcelona-tema i dessa fotbollstider är väl aldrig fel. FCB Pinball innehåller såklart en massa fotbollsutmaningar som KICK OFF, ATTACK, FOOTBALL FRENZY, PENALTY och DEFENSE. Game Center med topplistor finns och tre olika vyer av flipperspelandet går att få. Kul!
iOS (22kr)Se Trailer!

Jungle Clash är en 2048-variant med söta djur istället för siffror vilka skall svepas ihop i högar så att nya djur bildas. Spelet har passande djunglig musik som anpassar sig efter hur du spelar.
iOS (gratis)Se Trailer!

Cow Dash handlar om en hungrig och rätt så akrobatisk kossa som i detta plattformspusselspel skall hoppa mot banans utgång innan energin tar slut. Tydligen skall det även finnas en skatt på varje bana för den som letar noga. Släpps till iOS nästa månad.
Google Play (gratis)

Som sagts förut: Tips är mycket välkomna på nya svenska spel ni tycker vi skall skriva om. Det kan vara allt från stolt hemmasnickeri i ensamt majestät till lite större projekt med flera utvecklare.

iPhone, Spel, iPhone, iPod Touch, iPad, Android
42.5° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
tors. 19 jun 2014, 10:43
iOS/Android Nya svenska spel till mobilen Heja Sverige!
42.5°
0