34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

iOS/Android Nya svenska spel till mobilen
Heja Sverige!

Nya svenska spel till mobilen

Dags igen för ett gäng svenska spel som nyligen släppts på App Store eller Google Play.

Dots & Bubbles heter ett spel från Apprope Apps som släpptes i juli. I spelet styr du en punkt igenom en värld av bubblor vilka du måste undvika. Svårt och snyggt.
iOS (gratis)

Om du minns och gillade spelet där man på ett riktigt papper skrev upp så många saker man kunde på en viss bokstav i olika kategorier så kan WordHunch från Tweakers nog passa dig. Spela online mot vänner eller okända motståndare.
Google Play (gratis)Se Trailer!

Dixum Games har släppt sitt första officiella spel till både Android och iOS. I Oink 'n Roll faller mat från himmelen och din rullande gris glufsar glatt i sig denna. Allt går att äta och en del saker är riktigt bra men det finns saker som inte ens en gris bör äta.
Google Play (gratis)iOS (gratis) | Se Trailer!

The Brewery heter gänget som ligger bakom Dizy, deras första spel för iOS. Dizy är ett pusselspel där man placerar tärningar på ett bräde för att bygga större och större kombinationer.
iPhone (7kr)Se Trailer!

Chubapalele Game Studios släppte nyligen sitt första spel till Android. Aeroplane Journey of Love är en charmig flygare där du letar reservdelar till din älskades plan som står trasigt på marken.
Google Play (7kr)Se Trailer!

years in light heter första spelet från Tonk Games och det har släppts till Android. Det är en oändlig rymdskjutare som andas 80tal i gammal god arkadstil.
Google Play (7kr)Se Trailer!

Som sagts förut: Tips är mycket välkomna på nya svenska spel ni tycker vi skall skriva om. Det kan vara allt från stolt hemmasnickeri i ensamt majestät till lite större projekt med flera utvecklare.

iPhone, Spel, iPhone, iPod Touch, iPad, Android
38.5° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
ons. 13 aug 2014, 21:15
38.5°
0

iOS/Android Nya svenska spel till mobilen

Heja Sverige!