3 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
iOS/Android Vad händer egentligen efter man varit med i Tiny Tower? Eller: Tankar vid kraftig överkonsumtion av tornspel
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Vad händer egentligen efter man varit med i Tiny Tower?

Ibland när jag spelar Tiny Tower och kastar ut en Bitizen, det är så de kallas de små personerna som lever och arbetar i tornet, då undrar jag lite var denna tar vägen.

Kanske är jag konstig men jag skäms nästan lite över att kicka ut någon som bott i tornet länge och jobbat häcken av sig i pizzerian fast drömmen var att jobba i ett akvarium.

Jag kunde aldrig förverkliga denna Bitizens dröm och sen flyttade en annan Bitizen, Doris White, in och hon var en jäkel på att baka pizza och plötsligt var min Bitizen överflödig. Evict-knappen nästa.

Så vad händer om man måste lämna tornet? Sitter dom i en Tiny Park och sköljer bort sina sorger med en Tiny Beer? Nu har Dorkly.com gjort en rolig video om hur svårt det är att lämna tornet och vad dom tror händer om man försöker.

iPhone, Spel, iPhone, iPod Touch, iPad, Tiny Tower, Dorkly
39.4° 0 Christian Bengtsson Christian Bengtsson
tors. 16 feb 2012, 00:01
iOS/Android Vad händer egentligen efter man varit med i Tiny Tower? Eller: Tankar vid kraftig överkonsumtion av tornspel
39.4°
0