11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nu går det att köpa termostaten Nest från Apple Store Åtminstone om man bor i USA
Nu går det att köpa termostaten Nest från Apple Store

Tidigare idag var Apple Store nedstängd under en längre tid och när den väl öppnade fanns där en ny produkt i form av termostaten Nest.

Nest är ingen Apple-produkt men den är utvecklad av bland annat Tony Fadell som tidigare ledde utvecklingen av iPod på Apple. Förutom att vara en utomordentligt snygg termostat så ska det gå att kontrollera husets klimat via en Nest-app som finns till både Android och iOS.

En Nest-termostat kostar cirka 250 dollar på Apple Store men verkar tyvärr bara vara tillgänglig via den amerikanska butiken.

Mac, Övrigt, nest, termostat, apple store, apple
iPodens "gudfader" tar fram ett termostat Tycker att världen behöver lite snyggare sådana Tony Fadell är en före detta Apple-anställd som under en tid ledde Apples iPod-utveckling. 2010 startade han dock sitt eget företag Nest Labs och de har nu visat upp sin första produkt. Det handlar om ett termostat som är tänkt för hemmet och Nest anser att det är dags att vi får in lite mer väldesignade termostat på marknaden än de som oftast återfinns i våra hem idag. Termostaten från Nest har lite inbyggd intelligens och efter ett tag i ditt hem har den lärt sig hur du vill ha temperaturen på dygnets olika timmar och kan justera värmen automatiskt efter det. Temostaten är försedd med en skärm med upplösningen 320x320 pixlar, WiFi för att skicka signaler till hemmets olika klimatenheter samt en rörelsesensor som kan upptäcka om det är en människa i närheten. Runt 250 dollar styck kommer de att kosta. Tumnagel
44.1°
0
Apple Store nere Onsdag och så... Idag är det onsdag och då hör det inte till ovanligheterna att Apple sätter upp stängt-skylten vilket man även gjort idag. Vi är inte helt säkra på vad det är för nya produkter som är på ingång men vi hoppas givetvis på nya Macbook Pros även om det kanske inte är helt troligt. Har ni några idéer om vad som är på ingång så står kommentarerna till ert förfogande som vanligt. Tumnagel
37.7°
0
37.3° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 30 maj 2012, 12:30
Nu går det att köpa termostaten Nest från Apple Store Åtminstone om man bor i USA
37.3°
0