32 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ansiktsigenkänning i Pixel 4 fungerar med stängda ögon Direkt obra
Ansiktsigenkänning i Pixel 4 fungerar med stängda ögon

Google presenterade Pixel 4 tidigare i veckan och under presentationen meddelade gänget att Pixel 4 kommer ha en av de snabbaste och mest säkra ansiktsupplåsningen på marknaden. Snabb? Ja. Säker? Njae. Det har nämligen visat sig att telefonen går att låsas upp även när dina ögon är stängda, vilket betyder att folk kan komma in i din telefon även om du sover alternativt är död.

Google verkar mena att detta inte är en bugg, utan en feature. På Googles supportsida står det att man ska ha telefonen på en säker plats för att hålla för att undvika att någon norpar din lur och loggar in utan din vetskap. Till The Verge säger gänget detta om situationen:
“We don’t have anything specific to announce regarding future features or timing, but like most of our products, this feature is designed to get better over time with future software updates.”

Möjligtvis kommer detta patchas bort i framtiden, men vi får se när, eller om, det sker.

Mobil, Google, pixel 4
Google visar upp Pixel 4 och 4 XL ordentligt Första luren med inbyggd radar Google fortsätter leverera hårdvarunyheter på rullande band. Gänget har presenterat nya telefonerna Pixel 4 och 4 XL som kommer med en hel del flådiga funktioner. Den stora nyheten är tillskottet av Motion Sense, som baseras på Project Soli, vilket är en sensor som låter dig interagera med telefonen genom att vifta med handen ovanför skärmen. Viftandet ska fungera med flera olika appar och i kunna byta låt i musikapp, avvisa samtal när det ringer och stänga av larm. Enheterna kommer utrustas med OLED-panel, som för övrigt fått betyget A+ från DisplayMate, och Google har äntligen anammat en panel med högre uppdateringsfrekvens. Pixel 4-enheterna kommer nämligen köra 90Hz, vilket får all interaktion med telefonen att kännas betydligt rappare. Enheten kommer inte köra 90Hz hela tiden, utan drar ner till 60Hz när 90Hz inte är nödvändigt för att spara batteri. Pixel 4 är utrustad med en 5,7 tum stor display med 1080p-upplösning och Pixel 4 XL kör en 6,3 tum stor panel med Quad HD-upplösning. Båda lurarna kommer med Snapdragon 855 med 6GB ram. Hur mycket lagring och hur stort batteriet kommer vara är okänt, men vi uppdaterar när den informationen trillar in. Det verkar dock som att lilla Pixel 4 har ett batteri på 2800mAh. Båda enheterna kommer även med en dubbel uppsättning kameror på baksidan varav primärkameran tar bilder med 12MP upplösning som ackompanjeras av en 16MP-sensor med telefoto. Under showen pratade Google om att mycket i den redan extremt kompetenta kameramjukvaran har förbättrats med uppdaterat HDR-läge som låter dig se hur en bild kommer se ut med HDR innan du tar bilden samt förbättrad Night Sight. Pixel 4 och Pixel 4 XL går att förboka nu i USA och kommer börja skeppas 24 oktober. Priset ligger på 799 för Pixel 4. Nedan har ni en hands on-video från The Verge om Pixel 4-enheterna och där under hittas en introduktionsfilm och lite andra klipp om Pixel 4 från Google. Tumnagel
42.7°
0
MKBHD tycker till om Pixel 4 Verkar lite tvek Igår höll Google låda och en av nyheterna var nya mobiltelefonerna Pixel 4 och Pixel 4 XL, som kommer med lite flådigheter som inbyggd radar och lite annat. MKBHD har lagt vantarna på ett exemplar och i en ny video pratar han om sina initiala åsikter om telefonen och telefonens funktioner. Bonusvideo nedan med Pixel 4-snack från Dave 2D. Tumnagel
36.7°
0
23.4° 0 André Stray André Stray
fre. 18 okt 2019, 10:00
Ansiktsigenkänning i Pixel 4 fungerar med stängda ögon Direkt obra
23.4°
0