38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Instagram låter dig radera flera kommentarer i ett svep
Äntligen!

Instagram låter dig radera flera kommentarer i ett svep

Instagram har lagt till en ny funktion i sin mobilapp som vi, och säkert många andra, välkomnar med öppna armar. Från och med nu är det möjligt att radera flera kommentarer samtidigt, vilket gör det betydligt lättare att köra massrensningar av tramsiga kommentarer på dina inlägg.

Funktionen har blivit tillgänglig i både iOS- och Android-versionerna av appen, men fungerar på lite olika sätt. I iOS-appen klickar du på ett inlägg, sedan meny-ikonen uppe i högra hörnet, klicka på Manage Comments och sedan väljer du ut de kommentarer du inte vill ha kvar och sedan trycker du på radera. På Android behöver du bara trycka länge på en kommentar för att markera och sedan är det bara att klicka på fler kommentarer som du vill ha bort och sedan väljer du radera. På både iOS och Android är det möjligt att radera upp till 25 kommentarer i ett svep samt blockera kommenterarna i fråga.

Detta är inte den enda ändringen som skett. Instagram låter dig nu fästa kommentarer du gillar i toppen av kommentarsfältet samt ha mer kontroll över vilka som ska kunna tagga eller nämna dig på det sociala nätverket.

Mobil, Instagram, kommentarer
39.0° 0 André Stray André Stray
ons. 13 maj 2020, 13:20
Instagram låter dig radera flera kommentarer i ett svep Äntligen!
39.0°
0