8 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Läs böcker med Readly Tidningsapp utökar med böcker
Bild till artikel

För ungefär ett år sedan lanserades den svenska tidningsappen Readly där man mot en fast månadskostnad kunde läsa alla tidningar i deras sortiment. Lite som Spotify fast för tidningar istället.

Nu har Readly utvecklat sin tjänst till att även gälla böcker och för 99 kronor i månaden kommer man att kunna läsa böcker från de cirka 20 bokförlag som Readly samarbetar med. Bland förlagen som är anslutna till tjänsten märks bland annat Bonniers, Norstedts samt Natur & Kultur och det kommer att erbjudas böcker för vuxna, ungdomar och barn, fackböcker samt traditionell skönlitteratur.

Vill du testa Readly så går det att göra det gratis under en månads tid här.

mynewsdesk.com Mobil, Appar, eböcker, readly, tidningsapp, etidningar, böcker, tidningar Readly är Spotify för magasin Läs hur mycket du vill för 99 kronor i månaden Idag lanserades det en ny tjänst vid namn Readly som närmast kan beskrivas som Spotify för magasin, det är även så de själva beskriver sig. För 99 kronor i månaden så får du läsa obegränsat antal tidningar från deras utbud som idag ligger på 36 titlar. Om det är så att du inte kommer att ha tillgång till nätuppkoppling som exempelvis när du är utomlands så kan du även ladda hem tidningarna och spara dem lokalt. Självklart finns även en backlog av nummer för den som vill läsa äldre utgåvor av de titlar man gillar. Just nu kan man tycka att utbudet är lite skralt men det är i alla fall en början. Jag tror ett större problem ligger i att det är tidningar i pdf-form och inte interaktiva utgåvor. Just nu finns det endast en app för iPad med flera plattformar är under utveckling. Tumnagel
53.5°
0
43.2° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 31 mar 2014, 11:09
Läs böcker med Readly Tidningsapp utökar med böcker
43.2°
0