41 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Note 9 verkar ha fingeravtrycksläsare i skärmen Den sitter i alla fall inte på baksidan
Note 9 verkar ha fingeravtrycksläsare i skärmen

Samsung kommer inte presentera Note 9 förrän i höst, men det betyder inte att vi inte drunknar i läckta bilder och lös information om enheten. Nu har en ny bildläcka dykt upp och på bilderna ser vi vad som påstås vara Note 9 som ser ut att ha liknande design som Note 8 fast med en stor skillnad. Enheten har inte någon fingeravtrycksläsare på baksidan, vilket pekar på att den kommer sitta i skärmen.

Huruvida detta stämmer eller ej är för tillfället oklart. KGI-analytikern Ming-Chi Kuo meddelade tidigare i år att Samsung inte kommer köra Synaptics nya ClearID-sensor i Note 9, utan kommer köra en vanlig fingeravtrycksläsare.

Mobil, Samsung, galaxy, note 9, fingeravtrycksläsare Via samarena.ir Tack till alla som tipsat

Galaxy Note 9 har fingeravtrycksläsare på baksidan
Vi får vänta ett tag till på läsare under skärmen

Synaptics nya fingeravtrycksläsare ClearID FS9500 har redan dykt upp i mobila enheter, men det verkar som att Samsung inte är redo att hoppa på trenden med dolda fingeravtrycksläsare. Det har tidigare ryktats att Samsung Galaxy Note 9 kommer köra Synaptics fingeravtrycksläsare, men enligt KGI-analytikern Ming-Chi Kuo kommer Samsung att avvakta på den fronten. Mer specifikt berättar Kuo att Samsung haft planer att köra ClearID-sensorn i Note 9, men då det visat sig att sensorn är för krävande att använda och att den inte fungerar som tänkt när telefonen kör skärmskydd så har Samsung bestämt för att köra en vanlig fingeravtrycksläsare i Note 9. Vilken enhet som blir Samsungs första som kör en fingeravtrycksläsare under skärmen är för tillfället okänt. Men vi kommer i alla fall vara tvungna att vänta minst ett år till innan det sker. Tumnagel
35.7°
0
42.0° 0 André Stray André Stray
ons. 4 apr 2018, 16:30
Note 9 verkar ha fingeravtrycksläsare i skärmen Den sitter i alla fall inte på baksidan
42.0°
0