m
Samsung Galaxy S20 Ultra visar att extra allt inte är extra bra

Samsung Galaxy S20 Ultra visar att extra allt inte är extra bra
Vi har testat Samsungs nya best

Mobil / Feature

Samsung brukar i vanlig ordning presentera två versioner av sina flaggskepp, en liten och en plusversion. Med S20-serien erbjuder Samsung även S20 Ultra som är fullsmockad med flådiga funktioner, men efter att ha testat enheten känns det hela bara som ett onödigt skrytbygge.

Vi börjar med utsidan. Som namnet avslöjar så är enheten Ultra-stor med en 6,9 tum i 20:9-format och har därmed en längd på 16,7 centimeter och en vikt på 222 gram. Kort och gott är enheten stor och ganska tung, men tack vare Samsungs smarta designers känns enheten inte otymplig. Rundade kanter och välvd baksida gör att enheten ligger kalas i handen. Skal kan dock vara en bra idé om du vill hålla telefonen hel under en längre tid, men det kommer göra den redan större och mer otymplig. Plus att du då måste skaffa bältesfäste, då luren möjligtvis inte kommer gå ner i fickan om du kör skal.

Fortsätter vi kika på utsidan så känns luren väldigt mycket Samsung. Välvt glas täcker telefonens fram- och baksida och ramen är av stabilt aluminium. Samsung har kört en rätt aggressiv böjning på skärmens kanter, men med S20-serien har företaget chillat på den fronten en aning. Det uppskattas verkligen, speciellt om man använder appar som tredjepartstangentbord som Gboard som tidigare genererat en hel del spökklick på tidigare Samsung-telefoner.


På höger sida sitter det volymknappar samt power-knapp. Samsung har slopat Bixby-knappen, men av någon jävla anledning tycker gänget att det är en bra idé att använda power-knappen som aktivering för Bixby. Det är dock busenkelt att avaktivera, men det känns väldigt trist att Bixby ska köras ner i halsen på användaren. Speciellt när Bixby praktiskt taget är frånvarande i telefonen från start.

Det gamla ordspråket lyder: Kameran lägger på 10 kilo. Och med S20 Ultra är det verkligen sant. I alla fall rent visuellt. Kamerabumpen på baksidan huserar massvis med sensorer för att telefonen ska kunna ta bra bilder på kort och långt avstånd, men på grund av de flådiga funktionerna får vi användare leva med en bump som sticker ut mer än två millimeter på baksidan. Och om det inte vore nog sticker bumpen ut som en monolit med snorskarpa kanter. Detta gör att telefonen vobblar rejält när den ligger på ett bord och känns rätt otrevlig att komma i kontakt med.


Vobbelmästaren S20 Ultra.

Placeringen känns också lite underlig. Varför inte göra den centrerad? Varför inte köra lite mjukare övergång från baksidan till kameran? Varför inte göra hela enheten tjockare för att undvika att kamerabumpen ser påklistrad ut? Varför?

Hårdvarumässigt levererar verkligen S20 Ultra på toppnivå. Telefonen är utrustad med Exynos 990 med tre processoruppsättningar varav en kraftfull dubbelkärnig processor med två Mongoose M5-käror på 2,73GHz, två Cortex-A76 på 2,5GHz och fyra Cortex-A55 på 2,0GHz för mindre krävande processer. Detta ackompanjeras med Mali-G77 som sköter grafiken samt 12GB LPDDR5-ram och 128GB UFS 3.0-lagring. Bra skit, helt enkelt.

Även om den amerikanska versionen med Snapdragon 865 är vassare i benchmark-tester levererar ändå den globala Exynos-versionen på nästan samma nivå. I Antutu får telefonen runt 520.000 poäng medan Snapdragon-versionen får runt 550.000 poäng. I Geekbench 5 ligger Exynos-versionen på 914 i Single Core och 2761 i Multi Core, medan Snapdragon får 843 i Single och 3087 i Multi. Ingen natt- och dag-skillnad precis.

Nedan kan ni se en slow motion-video som visar scrollande i 120Hz jämfört med 90Hz.


Samsungs flaggskepp har alltid varit kraftfulla, men trots sin kraft har telefonerna sällan känts så kraftfulla som de är. Flaskhalsen har dock aldrig varit råstyrkan, utan skärmen. Och med S20-serien har detta äntligen lösts med 120Hz-panel. Högre uppdateringsfrekvens är verkligen det bästa som hänt mobilvärlden sedan, ja, skärmar och får allting att flyta på så mycket bättre. Navigering i gränssnittet och scrollande på hemsidor känns riktigt rappt. Även spel känns bättre att lira på telefonen då responsen är betydligt snabbare.

Av någon anledning så går det inte att köra 120Hz med full upplösning på S20-serien. När du kör den snabbare uppdateringsfrekvensen går upplösningen ner till Full HD+, vilket troligtvis gjorts för att spara batteri. Det är egentligen ingen dealbreaker, men det är lite trist att förlora lite skärpa för att man vill ha högre uppdateringsfrekvens. Resten av enheten osar extra allt, så det är lite konstigt att vi inte har möjlighet att köra både hög upplösning och uppdateringsfrekvens. Det ryktas att Samsung kommer släppa en uppdatering som låter dig köra både och, men detta är inget som bekräftats ännu. Vi håller tummarna.

När det kommer till batteriförbrukning i 120Hz-läget så är det inget större problem. Under vår testperiod laddade vi luren varannan dag, vilket känns helt okej. Körde vi 60Hz i stället fick vi ytterligare några timmars batteritid, men att gå från lena 120Hz till grötiga 60Hz är verkligen ingen upplevelse man njuter av. Det hade varit fördelaktigt om Samsung körde en mjukvarulösning som bland annat OnePlus som justerar uppdateringsfrekvensen baserat på vad som visas på skärmen, som till exempel när du tittar på videor. Det finns helt enkelt ingen anledning att köra högre uppdateringsfrekvens vid vissa tillfällen, så det är lite onödigt att S20 Ultra kör full patte jämt.


Ett inte allt för irriterande kamerahål.

Skärmen är inte bara snabb, utan är i vanlig Samsung-anda riktigt trevlig att titta på. Skärmen är riktigt ljusstark och går att använda utomhus även när det är kalasfint väder och färger ser riktigt trevliga ut. Extra härligt är det att telefonen har stöd för HDR10+, vilket får HDR-kompatibla videor av olika slag att se riktigt tjusiga ut på telefonen.

Med kameran slår verkligen Samsung på stort. I alla fall när det kommer till siffror. Huvudsensorn ligger på 108MP och enheten erbjuder 100 gånger zoom. Huruvida detta är användbart är en helt annan fråga. Utöver huvudsensorn och monsterzoomen erbjuder S20 Ultra en 48MP-sensor med telefotoobjektiv, en 12MP-sensor med ultravidvinkel på 120 grader och en djupsensor. Sedan en liten selfiekamera på fronten på 40MP.

Kameran är ett skrytbygge och i mångt och mycket levereras det riktigt bra material. 108MP-sensorn använder nona binning för att peta samman nio pixlar till en, vilket ger dig en 12MP-bild med bra ljus och bra skärpa. I miljöer med bra ljus levererar kameran riktigt bra bilder, men det gör även budgettelefoner nu för tiden. I mörka miljöer har Samsung-telefoner fått kämpa ordentligt för att prestera i samma klass som Huaweis flaggskepp, men S20 Ultra levererar äntligen någorlunda användbart material i mörker.

Space Zoom 100x heter zoom-funktionen och som namnet avslöjar så handlar det om 100 gångers zoom. Telefonen använder optisk och digital zoom får att komma upp till den nivån, men slutresultatet är mer eller mindre skräp och går inte att använda till något annat än att visa sin polare hur mycket du kan zooma. Även om resultatet är värdelöst, så har Samsung petat in en rätt smart funktion vid högre inzoomning. När du zoomar in över 20 gånger får du en stödbild i hörnet som visar en vy från en av de andra sensorerna, vilket gör det betydligt lättare för dig att zooma in på rätt sak. Space Zoom 100x är alltså ingenting att hänga upp i granen, men på lägre zoom-nivåer blir resultatet betydligt bättre. Så om du planerar att använda zoomen, så kanske det är bäst att köra 10x eller 30x.


Från 1x till 100x zoom.

Kameran i S20 Ultra är rätt fantastisk och tar riktigt bra bilder i olika miljöer. Mörkerfoto har varit ett problem för Samsung sedan en tid tillbaka, men med S20-enheterna har Samsung verkligen levererat en lur som kan ställa sig mot konkurrenternas flaggskepp. När det kommer till unika kamerafunktioner erbjuder S20 Ultra egentligen inget världsomvälvande. 100 gånger zoom är kul, men resultatet är så långt ifrån användbart man kan komma. 8K-inspelning är riktigt trevligt, men är mest användbar om du har en 8K-TV eller om du vill spela in video och ha möjlighet att croppa videon relativt fritt.

Single Take är onekligen favoriten när det kommer till kamerafunktioner. I Single Take-läget används samtliga kameror på telefonens baksida i olika lägen för att leverera massvis med bild- och videomaterial utan större ansträngning. Beroende på vad kameran är riktad mot spelar telefonen in video, tar bilder med de olika sensorerna, kör olika filter och så vidare. Därefter får du se hela Single Take-paketet och kan välja fritt vilken bild eller video du ska använda i sociala medier, eller annat. Det är även användbart som en inspirationskälla, då du snabbt får en överblick över de olika foto- och videomöjligheterna.


Lisen, en ökänt svårplåtad jycke, blir bra på bild med S20 Ultra.

Allt som allt. Det finns mycket jag verkligen gillar med S20 Ultra. 120Hz-panelen gör att enheten känns guld att använda. Kameran är fantastisk och levererar bra material oavsett om du plåtar i mörka områden eller strålande solljus och Single Take-funktionen känns faktiskt användbar. 5G-stöd gör enheten framtidssäker. Och Batteritiden är också rackarns bra. Problemet är att grejerna jag gillar med S20 Ultra även finns i de andra S20-syskonen, vilket gör det riktigt svårt att motivera någon att köpa Ultra före syskonen. En oanvändbar zoom-funktion, lite större batteri och mer otymplig storlek är inte riktigt värt att lägga ut de extra tusenlapparna på. Samsung har, kort och gott, med S20 Ultra visat att siffror verkligen inte är allt.

Samsung Galaxy S20 Ultra finns tillgänglig i butik nu tillsammans med S20-syskonen.

I vanlig ordning: Är det något ni undrar om S20 Ultra så är det bara att plita ner frågorna i kommentarsfältet.

Läs mer
38.7°
0

Samsung Galaxy S20 Ultra visar att extra allt inte är extra bra

Vi har testat Samsungs nya best

Elon Musk vill donera 100 miljoner dollar till koldioxidinfångning
Låter vettigt

Elon Musk meddelade i veckan att han kommer donera 100 miljoner dollar till den bästa tekniken som kan fånga koldioxid. Vad som krävs för att bli berättigad till dessa miljoner är oklart men Elon nämnde att han kommer presentera fler detaljer kring denna "tävling" inom en vecka. Det blir ju onekligen trevligt om detta initiativ leder till något vettigt. Förhoppningsvis slår nu jordens kloka människor ihop sina hjärnor och levererar något vettigt så vi kan minska mängden koldioxidutsläpp. Tumnagel
38.3°
+
Frode Wikesjö
0

Premiären för Fast and Furious 9 flyttas till hösten
A Quiet Place II gör också det

Då var det dags igen att få reda på att man får vänta ännu längre på att få se filmerna man ser fram emot. Först ut denna gång är Universal Pictures som bestämt sig för att Fast and Furious 9 inte ska släppas förrän under hösten någon gång. Exakt när vet man ej men det kanske är lika bra att de inte spikar något datum som de inte är säkra på de kan hålla. Paramount senarelägger också n premiär nämligen den för A Quiet Place II. De kommer räknar nämligen med att biograferna är öppna igen den 17 september. Tumnagel
36.8°
+
Frode Wikesjö
0

Om en vecka släcks Battleborn-servrarna
Var de fortfarande igång?

Battleborn från 2016 var väl inte direkt något jättebra spel. Det fångade aldrig någon större publik då de flesta spelare under den våren var mer fokuserade på Overwatch än vad Gearbox hade att erbjuda. Därför var det väl inte direkt oväntat att 2K förra året meddelade att de skulle stänga ner spelets servrar och via det mer eller mindre döda spelet då spelet kräver servertillgång för att fungera, även enspelarkampanjen. Den 31 januari är sista dagen som spelets servrar kommer vara uppe så om man vill spela detta spel innan det dör har man nu endast en vecka kvar på sig att göra det. Tumnagel
36.7°
+
Frode Wikesjö
0

Konfigurationsändring ledde till massutloggning på Facebook
Där ser man

När Feber-hövdingen Roger Åberg i går morse skulle se vad som hände på Facebook på sin iPhone märkte han att hade loggats ut ur det sociala nätverket. Det visade sig att flertalet iPhone-användare råkade ut för detta under helgen och de som använde tvåfaktorsautentisering kunde ha det extra svårt att logga in igen under en period. Facebook bad om ursäkt för problemet under gårdagen och tydligen berodde denna massutloggning på en konfigurationsändring som de hade gjort. Exakt vad för konfigurationsändring man gjorde är oklart men vi får väl anta att de ser till att detta inte händer igen nästa gång de gör den. Tumnagel
37.6°
+
Frode Wikesjö
0

Mira Furlan är död
Och Objective-C-skaparen Brad Cox också

Fler tråkiga nyheter denna helg då både skådespelaren Mira Furlan och objective-C-skaparen Brad Cox har gått bort. Mira Furlan spelade ambassadören Delenn i Babylon 5 men blev på senare tid kanske mer känd för rollen som Danielle Rousseau i Lost. Dödsorsaken är fortfarande okänd men Mira blev 65 år gammal. Brad Cox är mannen bakom programmeringsspråket Objective-C vilket bland annat var föregångaren till Apples Swift. Brad blev 77 år gammal. Tumnagel
34.5°
+
Frode Wikesjö
0

Nu kan du sticka Bernies vantar
Stickfeber

Dagen då USA:s 46:e president, Joe Biden, svors in var det inte han som var mest omtalad på nätet utan det var senatorn Bernie Sanders som fångades på bild lite lagom uttråkad och med fräna vantar. Bilden blev snabbt ett meme och vantarna blev snabbt eftertraktade. Personen som stickade dessa vantar har dock sagt att hon inte har tid att sticka några fler så det är något som du får göra själv. Ritningar för hur man går tillväga för att sticka dem finns numera lite överallt på nätet, bland annat på den svenska sajten Etc. Så om du inte har något att göra denna söndag samt är i behov av ett par fräna vantar så är det ju bara till att sätta igång och sticka. Tumnagel
40.6°
+
Frode Wikesjö
0

Ben Affleck pratar med Sacha Baron Cohen
Bland annat om den där Giuliani-scenen

I det senaste avsnittet av intervjuserien Actors on Actors pratar Ben Affleck med Sacha Baron Cohen om diverse saker. Ett ganska trevligt samtal om man är intresserad och du kan lyssna på hela grejen i klippet ovan. Inte helt oväntat var Ben mycket intresserad av hur de lyckades få till den där Rudy Giuliani-scenen från Borat Subsequent Moviefilm. Just den delen kan du se i tweeten nedan. Tumnagel
38.6°
+
Frode Wikesjö
0

Larry King är död
Amerikanska tv-legendaren har lämnat oss

Den amerikanske tv-profilen Larry King är död, 87 år gammal. Larry åkte in på sjukhuset strax innan nyårsafton eftersom han behövde intensivvård för COVID-19. Tyvärr förlorade han kampen och har nu avlidit på Cedars Sinai-sjukhuset i Los Angeles. Förutom COVID-19 hade Larry länge haft andra hälsoproblem så som diabetes, flertalet hjärtattacker, flerfaldig bypassoperation samt lungcancer och tillhörde därav också flera riskgrupper. Tumnagel
17.9°
+
Frode Wikesjö
0

Ny svensk plattform för jakt- och sportskytteartiklar
Pangare.se

Pangare.se är en ny markplatsplattform skapad för svenska jägare och sportskyttar. Syftet med sajten är att de som håller på med dessa hobbys kan handla jakt- och sportskytteartiklar säkra för både köparen samt säljaren. På sajten kan du både hitta begagnade och nya artiklar. Genom e-legitimation (Bank ID och Freja eID) verifieras användarnas identiteter men deras annonser är anonyma för andra. Detta gör att ingen kan lokalisera föremålet säljaren annonserar fram till säljaren väljer att svara på meddelandet skickat från en potentiell köpare. Sajten påstås också lagra så lite data som möjligt och säger att de rensar alla data de besitter flera gånger i timmen. Folket bakom sajten kom på idéen när de insåg hur svårt det har blivit att köpa och sälja jakt- och sportskyttevapen säkert och smidigt. Sociala medier tar också allt mer avstånd från vapen och stänger ner grupper samt sidor tillägnat för sådant. Därför ville de göra livet lite lättare och säkrare för landets jägare och sportskyttar via denna nya sajt. Tumnagel
40.7°
+
Frode Wikesjö
0

Google sök får ny design på mobilen
Ingen jättedramatisk förändring dock

Google sök i mobilen kommer få en lite lättare design på telefonerna inom de närmsta dagarna. Google utlovar en ljusare design som gör det enklare att fokusera på informationen man söker efter istället för designen runtomkring. Sökresultaten sträcker sig nu längre ut till kanterna och allt har fått en mer "rundare" känsla. Den nya designen rullas ut till användare inom de närmsta dagarna. Tumnagel
37.7°
+
Frode Wikesjö
0

Rykte Apple vill börja använda MagSafe-kontakt igen
Och SD-kortläsare

Bloomberg rapporterar att Apple planerar att börja använda MagSafe-kontakter och SD-kortläsare på MacBook igen. MagSafe-kontakten slopades som bekant 2015 till förmån för USB-C. USB-C är ju helt klart en trevlig kontakt då man kan hitta sådana sladdar samt laddare lite var som helst och är inte heller särskilt dyra. Men USB-C-kontakten förhindrar ju inte från att ens dator dräms i golvet när någon råkar rycka i sladden på fel sätt. Bloomberg säger att nästa MacBook Air kommer köra MagSafe igen och ha två USB-4-portar. Om MagSafe-kontakten kommer se likadan ut som den gjorde för fem år sedan är dock oklart. En anledning till varför man går tillbaka till MagSafe är enligt Bloomberg för att tillfredsställa Mac-fantaster som gnällt över att de nya datorerna inte använder denna magnetiska kontakt längre. Förutom MagSafe-kontakten så nämner de också att SD-kortläsaren kan komma tillbaka till MacBook Pro framöver. Detta är säkert något som kommer glädja fotografer då kortläsaren plockades bort 2016. Tumnagel
52.8°
+
Frode Wikesjö
0

Vicarious Visions sägs ligga bakom Diablo II: Resurrected
Borde därav bli bättre än Warcraft III: Reforged

I går blev det känt att Tony Hawkx27s Pro Skater 1 + 2-utvecklaren Vicarious Visions skulle bli en del av Blizzard. Inte långt efter den nyheten rapporterar Bloomberg att studion kommer ansvara för den uppdaterade versionen av Diablo II. Denna uppdaterade version utvecklades initialt av ett internt team som var ansvariga för Warcraft III: Reforged, en remake som inte togs emot jätteväl av fans och kritiker. Men nu påstås Vicarious Visions ha tagit över ansvaret och med tanke på hur bra de lyckades modernisera Tony Hawkx27s Pro Skater samt Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kan de nog säker få till ett vettigt Diablo II också. Tumnagel
48.7°
+
Frode Wikesjö
0

Regeringen är öppen för hårdare reglering av techjättar
Gillar EU:s lagförslag

Den svenska digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) säger till TT att regeringen vill ha tuffare reglering av techjättarna. Bland annat nämnde Anders att han gillar lagförslaget från EU att techjättarna ska bli medansvariga för det som publiceras på deras plattformar och tvingas att ta bort olagligt innehåll från sina plattformar. "När det gäller förslagen att hålla borta olagligt innehåll tror jag att de flesta plattformar välkomnar det. Det ger dem en riktpunkt och det kan vara praktiskt även för dem att ha ett tydligt regelverk och slippa att bli måltavla för debatter" Lagförslaget innebär att ett system med nationella samordnare sätts upp i EU-länderna. De kommer då få en övervakande roll som ska meddela plattformarna när olagligt material innehåll dyker upp och då tvingar dem att plocka bort det. Anders säger att lagförslaget ska begränsas till det strikt olagliga materialet men säger också att det finns länder i EU som vill att bolagen även ska bli skyldiga att ta bort olämpligt material. Detta lagförslag innefattar också ett högre krav på transparens från dessa plattformsbolag. Det innebär bland annat att de måste bli bättre på att motivera och förklara varför de plockar bort innehåll som strider mot sina användarvillkor. Tumnagel
47.0°
+
Frode Wikesjö
0

Microsoft ångrar sig kring Xbox Live-prissättningen
Gör en pudel

Under gårdagen meddelade Microsoft att de skulle öka priset för Xbox Live. Detta gjorde folk kanska upprörda så pass att Microsoft nu bestämt sig för att inte genomföra prisökningen längre. We messed up today and you were right to let us know. Connecting and playing with friends is a vital part of gaming and we failed to meet the expectations of players who count on it every day. As a result, we have decided not to change Xbox Live Gold pricing. I samband med det här så passade de också på att meddela att free-to-play-spel inte längre kommer kräva Xbox Live Gold för att spela online. Så, så var det med det. Tumnagel
48.1°
+
Frode Wikesjö
0

En trailer för Fake Famous
HBO-dokumentär om influencers

Fake Famous är en kommande dokumentär där tre vanliga människor ingår i ett experiment för att se om de kan bli så kallade kända influencers med hjälp av en armé av falska följare. Fake Famous starts off with a casting call looking to find three charismatic people with eyes on being famous on social media. They land on an aspiring actress Dominique, fashion designer Chris, and real estate assistant Wylie, and as they’re each given thousands of fake followers each day, they begin to experience the whirlwind world of being a social media influencer. While it comes with the benefit of free stuff, it also comes with certain expectations, consequences, and perhaps a painful realization. Fake Famous har premiär på HBO Nordic den 3 februari. Tumnagel
38.2°
+
Frode Wikesjö
0

Nästa månads Games With Gold-spel
Lite gott och blandat

Microsoft meddelade i går vilka spel som kommer dyka upp på Games with Gold under februari månad. Fem spel erbjuds och de är Gears 5, Resident Evil HD, Dandara, Indiana Jones and the Emperor’s Tomb samt Lost Planet 2. Rätt trevligt att få Gears 5 som ju faktiskt ser riktigt najs ut på Series X. Tumnagel
37.8°
+
Frode Wikesjö
0

Youtube på Xbox-konsolerna får HDR-stöd
Saknas fortfarande på PS5

Använder du din nya krysslåda för att kolla på Youtube-videor av olika slag och äger en TV eller skärm med HDR-stöd? Då har vi goda nyheter då Youtube-appen nu uppdaterats på Xbox-plattformen och kan avnjutas på både gamla Xbox One X/S och nya Series X/S. För att se om du har HDR från Youtube så behöver du bara starta en video med HDR i appen och sedan aktivera "statistik för nördar". Din TV eller skärm borde också skifta om till HDR-läge när videon drar igång, vilket är ett tecken på att det hela fungerar som det ska. På Playstation 5-fronten lyser HDR i Youtube fortfarande med sin frånvaro. På PS4 är det möjligt att se HDR-videor via videoappen, så det är lite underligt att inte PS5 fått tillgång till flådigheterna än. Troligtvis är det endast en tidsfråga innan det aktiveras. Ovan har ni ett exempel på en HDR-video på Youtube. Tumnagel
41.8°
+
André Stray
0

Ta en titt på uppdrag och miljöer i Skyrim-modden Skyblivion
Ser riktigt bra ut!

Moddgruppen TESRenewal har levererat en ny uppdateringen från utvecklingen av Skyblivion. Modden i fråga är ett ordentligt projekt där hela Elder Scrolls IV: Oblivion gjorts om i "nya" Elder Scrolls V: Skyrim-motorn. I den nya videon får vi reda på att majoriteten av utomhusmiljöerna i spelet mer eller mindre är färdiga och visas upp ordentligt. Utöver detta har samtliga uppdrag i Oblivion portats över till Skyblivion och utvecklarna jobbar hårt med att finjustera och optimera upplevelsen i Skyrim-spelmotorn. Något releasedatum finns fortfarande inte för Skyblivion, utan modden kommer släppas när den är färdig. Tumnagel
41.4°
+
André Stray
0

unemployedwineguy testar Aviation gin
Ryan Reynolds-ginen

Skådespelaren Ryan Reynolds har många strängar på sin lyra. En av dem är hans ginmärke Aviation Gin som unemployedwineguy recenserar i följande video. Jag har själv avverkat en flaska och mitt betyg är att det är bra bas-gin att ha hemma i skåpet. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green

Vice träffar mannen bakom All Gas No Brakes
Andrew intervjuar "intressanta" amerikaner

Om ni har hängt på internet de senaste åren finns det chans att ni någon gång har sett något från Andrew Callaghans YouTubekanal All Gas No Brakes. På denna kanal åker han omkring i USA och intervjuar folk och spanar in olika kulturer. Den gemensamma nämnaren är att folket han träffar väldigt ofta har väldigt starka åsikter om olika saker som alla i hela världen kanske inte håller med om. Det är mycket MURICA och liknande. Nu den senaste tiden har det även, inte helt oväntat, handlat mycket om pandemin. Vice har träffat Andrew i South Dakota där han spanade in en årlig motorcykelträff som innehöll en hel del intressanta personer. Bonusklipp och kanalens första klipp nedan. Tumnagel
97kg
+
Bobby Green

Med Balldo kan du ha sex med pungen
Aj?

I och med att man följer massvis med olika medier för att hitta saker att skriva om så hittar man ibland lite underliga produkter. Som Balldo, till exempel. Det är en sexleksak användaren trär över sin pung och som gör att du kan penetrera din partner med pungen. Balldo är gjord i mjuk silikon med en inre kärna som håller hela paketet stabilt även när man stöter på rejält. Håligheten för pungen ska vara stor nog att passa majoriteten av testiklarna, vilket är bra antar jag. Balldo är för tillfället i prototypfas, men räds icke äventyrliga sexentusiaster! En crowdfundingkampanj kommer dra igång inom kort och årets sextjofräs kommer ni möjligtvis kunna lägga vantarna på någon gång i framtiden. Eller inte alls. Det beror väl helt på hur bra det går för gänget att samla ihop kosing. I videon nedan, som ni troligtvis inte kan ses här på på grund av Youtubes nya åldersrestriktioner, kan ni se hur det hela fungerar. Tumnagel
38.8°
+
André Stray
0

Snart kan du hyra barnkläder från Arket
Kommer kosta 19,50 euro i månaden

På torsdag den 28 januari drar Arket igång en ny grej och det är att man kommer börja hyra ut barnkläder. Det hela sker i samarbete med e-handelsbolaget Circos som sedan tidigare riktat in sig på prenumeration och uthyrning av kläder. Tjänsten kommer att kosta 19,50 euro per månad och kunden kan därefter antingen välja ett färdigt klädpaket eller plocka fritt bland utbudet. Bonusklipp nedan. Tumnagel
97kg
+
Bobby Green

Marc et Claude - I Need Your Lovin'
Fredagsklassikern

Fredag igen och dags att veva igång helgen med lite härlig musik. Denna vecka dyker vi in i en riktigt mysig tranceklassiker skapad av den tyska duon Marc et Claude - I Need Your Lovinx27. Låten släpptes år 2000 och samplar The Korgis låt Everybodyx27s Got To Learn Sometime. Bonusklipp nedan. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green

Nat gör lite kyckling i ugn
Och svär en hel del

I sitt senaste klipp gör Nat en kyckling i ugn samtidigt som han svär som bara den, som vanligt. Tumnagel
76kg
+
Bobby Green

Ny singel från Billie Eilish
Tillsammans med Rosalía

Här har vi låten Lo Vas A Olvidar som är ett samarbete mellan Billie Eilish och Rosalía. Tumnagel
74kg
+
Bobby Green

Levi's och BAPE presenterar kollektion
Släpps den 23 januari

Levix27s har slagit sina påsar ihop med det japanska varumärket A Bathing Ape (BAPE) och presenterar nu en gemensamt framtagen kollektion med kläder. Man har tagit flera av Levix27s klassiker och gett dessa en touch av BAPE. Allt släpps den 23 januari och grejerna kommer att finnas i Levix27s butik på NK i Stockholm och på nätet. Tumnagel
71kg
+
Bobby Green

Dokumentär om Serj Tankian
Sångaren i System Of A Down

I dokumentären Truth to Power får vi följa Serj Tankian som är sångare i metalbandet System Of A Down. Allt från exklusiva intervjuer till backstage-material ska finnas med. Släpps den 19 februari. Tumnagel
111kg
+
Bobby Green

Jakten på det bästa grillkäket
John Lewis är dedikerad

Har ni tagit fram grillen för året än? Inte? Snart är det dags och här kanske ni kan få lite inspiration till vad ni ska slänga på den. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green

Gorillaz om instrumenten som spelas lät korrekt
Stökigt

När Gorillaz spelar på sina instrument kommer det olika ljud som bildar musik. Men om ljuden faktiskt överensstämde med hur bandet spelade i sina videos skulle det kanske låta så här. Tumnagel
134kg
+
Bobby Green

Streetwear-kollektion från Jägermeister
Släpps den 31 januari

Jägermeister presenterar ny Best Nights som är en kollektion med streetwearkläder. Denna frontas av den svenska influencern, designern och entreprenören Lisa Anckarman och stylisten Bloody Osiris. Totalt finns det tolv stycken olika plagg och på varje finns koordinaterna till Jägermeisters huvudkontor i Wolfenbüttel i Tyskland. Tygerna är gjorda av 100 procent organisk bomull och varje plagg är tillverkat inom EU. Släpps den 31 januari och finns endast på länken nedan. Tumnagel
52kg
+
Bobby Green