10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Spotify testar billäge Mindre stök på skärmen

Flera Spotify-användare rapporterar att de har fått tillgång till en funktion som gör att Spotify förses med ett gränssnitt som ska vara anpassat för bilkörning.

Det verkar vara en funktion som testas för tillfället och i Spotifys billäge så blir knapparna i applikationens gränssnitt större och gränssnittet överlag blir lite mindre stökigt då man har plockat bort vissa element från skärmen. Förutom det så ska man även kunna få vilken låt och artist som för tillfället spelas uppläst och det ska även finnas funktioner för att röststyra Spotify men detta verkar inte vara aktiverat ännu.

Apple kommer att introducera en liknande funktion som de kallar för Do Not Disturb While Driving i samband med att iOS 11 släpps i höst.

Mobil, Appar, spotify, billäge, bilkörning, gränssnitt, design
WWDC Kör säkrare med iOS 11 Kan blockera meddelanden när man kör bil Apple har implementerat en funktion i iOS 11 som gör det möjligt för telefonen att automatiskt avgöra om användaren kör bil och om så är fallet så kan den tysta alla meddelanden från telefonen så att inte bilföraren fokuserar på dessa istället för trafiken. Skulle man vara passagerare i en bil eller annat så finns det givetvis möjligheten att ange detta och då levereras meddelanden som vanligt. Vidare kan man ställa in så att till exempel SMS besvaras automatiskt när man kör bil och det går även att vitlista kontakter så att dessa alltid kan nå en, oavsett om man kör bil eller inte. Do Not Disturb While Driving och iOS 11 kommer att dyka upp till konsument någon gång i höst. Tumnagel
56.0°
0
53.2° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 10 jul 2017, 14:30
Spotify testar billäge Mindre stök på skärmen
53.2°
0