24 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Typ allt om OnePlus 10 Pro läcker Verkar bli en mild uppgradering från 9 Pro
Typ allt om OnePlus 10 Pro läcker

Nästa vår är det dags för OnePlus att leverera lite nytt på telefonfronten och den här gången är det flaggskeppserien 10 som kommer presenteras. Nu har det läckt lite information om telefonen som mer eller mindre avslöjar allt om den kommande Pro-versionen.

10 Pro kommer med den nya Snapdragon-kretsen 8 Gen 1 samt upp till 12GB ram och 256GB lagring. Skärmen väntas bli 6,7 tum stor med välvda kanter med QHD+-upplösning och 120Hz, troligtvis AMOLED. Vidare har batteriet bumpats upp till 5000mAh, från 4500mAh som 9-serien hade.

På kamerafronten verkar det inte bli några större nyheter. Telefonen väntas komma med en huvudsensor på 48MP, en ultrawide på 50MP och en 8MP telefoto. Selfiekameran på 32MP väntas bakas in uppe i skärmens vänstra hörn. Det blir ingen dold kamera under panelen, utan det är kamerahål som gäller. Kameran lär bli helt okej, precis som tidigare, men förhoppningsvis har fler nyheter lagts till på mjukvarufronten. OnePlus-telefonerna har haft en kompetent kamera tidigare, men jämfört med konkurrenternas kameror har OnePlus-lurarna alltid lämnat lite att önska.

När det kommer till designen kommer 10 Pro norpa lite designtänk från Samsungs S21-serie med en kameramodul som växer fram på baksidan från telefonens ram.

Det verkar för övrigt inte bli någon samtidig global release för 10 Pro, utan telefonen kommer släppas i Kina först. Troligtvis kommer det dock inte dröja lång tid efter Kina-släppet innan telefonen släpps i resten av världen. Release verkar i alla fall bli i början av nästa år.

Mobil, OnePlus, 10 pro, onleaks
34.7° 0 André Stray André Stray
ons. 24 nov 2021, 18:30
Typ allt om OnePlus 10 Pro läcker Verkar bli en mild uppgradering från 9 Pro
34.7°
0