4 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Vi tar en titt på Samsung Galaxy Z Flip

Vi tar en titt på Samsung Galaxy Z Flip
Vi kör en liten frågestund, vetja

Igår var det alla hjärtans dag och Samsung visade lite kärlek genom att låna ut en Galaxy Z Flip. Ovan har ni en video där undertecknad packar upp enheten och pratar lite kort om enheten. När vi testar telefoner vanligtvis så får vi oftast låna enheterna en längre tid, vilket gör det möjligt för oss att testa lurarna ordentligt för att leverera lite ordentliga åsikter. Med Z Flip är det dock andra bullar och vi får endast låna enheten över helgen. För att göra det bästa av situationen så kan vi i stället köra en liten AMA, ask me anything, om telefonen så att era frågor om Z Flip kan besvaras relativt omgående. Så om ni har några frågor om telefonen så är det bara att plita ner dessa i kommentarerna, så försöker vi svara illa kvickt.

Innan ni ställer frågor så är ett hett tips att kika på artikeln om Z Flip, vilket ger er rätt mycket information om telefonen.
Galaxy Z Flip kommer släppas 21 februari och kommer kosta 16300 kronor. Telefonen kommer finnas tillgänglig i färgerna Mirror Purple och Mirror Black.

Mobil, Feature, samsung, galaxy z flip
38.8° 0 André Stray André Stray
lör. 15 feb 2020, 12:45
38.8°
0

Vi tar en titt på Samsung Galaxy Z Flip

Vi kör en liten frågestund, vetja