11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Windows 10 kan nu köra Android-appar på riktigt Dock endast från Samsung-telefoner
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Windows 10 kan nu köra Android-appar på riktigt

Den utlovade uppdateringen till Din telefon för Windows 10 har nu börjat att rullas ut till alla användare. Med denna uppdatering får man äntligen möjligheten att använda telefonens appar direkt på datorn. Tyvärr fungerar det endast om du har en kompatibel Samsung-telefon som kör Android 9.0 eller senare.

Det som gör detta extra bra är att apparna körs i separata fönster vilket gör att man kan ha flera appar uppe samtidigt och inte behöver navigera telefonens system för att öppna apparna. Apparna kan också fästas till startmenyn eller aktivitetsfältet om man nu vill komma åt dem snabbare. Självklart fungerar både mus och tangentbord kunna användas för att kontrollera apparna.

För att detta ska fungera så måste datorn och telefonen vara kopplade till samma nätverk så har man till exempel glömt telefonen på jobbet kommer detta inte att fungera.

Exempel på hur detta fungerar kan beskådas i klippet ovan.

Mobil, Samsung, Windows 10, Din telefon
Android-appar kommer till Windows 10 Med hjälp av Your Phone Apps Microsoft har uppdaterat sin app Your Phone vilket gör att det nu blir möjligt för en del Windows Insider-användare att köra Android-appar på sina Windows 10-maskiner. Detta har blivit möjligt via något som Microsoft kallar för "Your Phone Apps" vilket är en slags förlängning på den speglings-funktionen av Android till Windows 10 som introducerades i Your Phone förra året. Med hjälp av Your Phone Apps blir det möjligt att lista alla telefonens Android-appar direkt i Windows 10 och köra dessa i separata fönster på datorn. Det kommer även att bli möjligt att fästa Android-appar som man vill köra på Windows 10 i startmenyn och datorns taskbar. I dagsläget är det ett gäng med Samsung-telefoner som har stöd för Your Phone Apps och för att kunna använda det måste man vara ansluten till Microsofts Windows Insider-program. När funktionen öppnar upp publikt finns det än så länga inga uppgifter om. Tumnagel
48.6°
0
Feberläsare kollar in Samsungs nya prylar! I deras showroom Den här artikeln är ett betalt samarbete med Samsung. Marcus och Jawads ord och åsikter är så klart deras egna, men eftersom det är ett betalt samarbete är det ändå att klassa som en annons. Som ni säkert vet så släppte Samsung ett gäng produkter på Samsung Unpacked och två mycket trevliga Feber-läsare fick chansen att kolla in dessa, och en del annat, i Samsungs fina showroom i Kista. Tumnagel
29.2°
0
49.9° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
sön. 23 aug 2020, 14:00
Windows 10 kan nu köra Android-appar på riktigt Dock endast från Samsung-telefoner
49.9°
0