42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Airis Praxis Slim Air Kan det vara samma som den kinesiska klonen?
Bild till artikel

För ett tag sedan så skrev jag om en netbook som dykt upp i Kina som var underligt lik Apples MacBook Air men det var då osäkert om den skulle släppas utanför Kina.

Under gårdagen har det dykt upp en liknande dator som Engadget har hittat hos Notebook Italia och av de konstiga plastblommorna i bakgrunden samt den gråa duken så skulle det kunna röra sig om samma modell.

Även specifikationerna är väldigt lika då det handlar om en 12,1" skärm med 1366x768 pixlars upplösning samt att maskinen är baserad på Intels Atom N270-processor med 1 GB RAM-minne. Det var i stort sett all information vi fick sist men Notebook Italia skriver att hårddisken kommer ligga på 160 GB och självkalrt får man Wi-Fi, en 1,3 Mpixel webbkamera samt HDMI-ut och två USB-portar också. I föregående artikeln nämndes bara specifikationerna på batteriet men här får vi veta att batteritiden blir endast 3 timmar.

Operativsystemet blir ditt val av Windows XP, Vista, 7 eller en okänd Linux-dist och priset ska ligga på 399 Euro då maskinen kommer på marknaden under oktober månad i Europa.

translate.google.com PC, Hårdvara, Netbook, MacBook Air Via Engadget Bild till artikel
37.0° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tis. 29 sep 2009, 17:13
Airis Praxis Slim Air Kan det vara samma som den kinesiska klonen?
37.0°
0