38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

ASUS presenterar Zephyrus S
Gaminglaptopen blir bara tunnare

ASUS presenterar Zephyrus S

När det kommer till bärbar gaming är Nvidias Max-Q-design svårslagen då enheter baserade på den designen kan leverera riktig hög prestanda utan att ta upp allt för mycket plats. Och när det kommer till Max-Q-laptops så ligger verkligen ASUS Zephyrus-serie på topp. Nu har företaget uppdaterat familjen med det senaste tillskottet Zephyrus S och den här gången har gänget levererat en av de tunnaste gaminglaptopsen på marknaden.

Första Zephyrus-laptopen GX501VI var en riktigt tunn pjäs och hade en höjd på 16,9mm när den var hopvikt, vilket är imponerande för en gaminglaptop på 15,6 tum. Zephyrus S är ännu tunnare med tjockleken 14,95mm. Precis som tidigare har ASUS inte snålat med hårdvaran. Enheten kommer finnas tillgänglig med åttonde generationens Intel Core i7-8750H med antingen GTX 1070 Max-Q eller ett fullstort GTX 1060. Skärmen är en 15,6 tum stor IPS-panel med Full HD-upplösning och uppdateringsfrekvensen 144Hz med 3ms latency.

ASUS Zephyrus S har inte fått något pris eller releasedatum. Tidigare Zephyrus-enheter har fått en prislapp som ligger över 25.000 kronor, så det vore inte helt oväntat om även S kommer kosta en slant.

Här nere hittar ni en video från Dave D2 där han pratar om Zephyrus S samt nya Strix SCAR II.

PC, Hårdvara, asus, zephyrus s
40.2° 0 André Stray André Stray
fre. 17 aug 2018, 11:15
ASUS presenterar Zephyrus S Gaminglaptopen blir bara tunnare
40.2°
0