44 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Intel detaljerar Ivy Bridge dualcore-processorer Totalt 14 stycken
Intel detaljerar Ivy Bridge dualcore-processorer

När Intel tillkännagav Ivy Bidge-processorerna tidigare i april så fanns det bara quadcore-processorer med på lanseringslistan och vi fick veta att dualcore-varianterna skulle komma senare.

Nu släpper Intel lite detaljer av kommande dualcore-processorer till Ivy Bridge-plattformen och det kommer bli totalt 14 stycken olika modeller. Core i5 och Core i7 är de modeller som kommer släppas först medan vi får vänta lite längre på Core i3, Pentium och Celeron-varianterna.

Av de 14 processorerna så riktar sig 6 stycken mot stationära datorer och resterande är ämnade till bärbara datorer. Av de senare så kommer fyra stycken att vara ULV-processorer och det märks även på tillägget U som de får i slutet av produktnamnet.

Det börjar bli lite tjatigt nu att säga att Computex är nästa vecka men så är ju fallet och vi kommer säkert se en del av de här processorerna i ultrabooks som visas under mässan. Tills dess får vi hålla tillgodo med de presentationsbilder som Intel har släppt och en liten preview av en ultrabook med Core i5-3427U från Anandtech.

Intel detaljerar Ivy Bridge dualcore-processorer
anandtech.com PC, Hårdvara, Intel, Ivy Bridge, Dualcore
37.2° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
tors. 31 maj 2012, 16:21
Intel detaljerar Ivy Bridge dualcore-processorer Totalt 14 stycken
37.2°
0