3 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Microsofts Kevin Turner slår tillbaks mot Apple "iPhone 4 kan vara deras Vista"
Microsofts Kevin Turner slår tillbaks mot Apple

Som många iPhone anhängare vet så har den senaste modellen, iPhone 4, problem med antennen. Varje gång Microsoft får problem med något brukar Apple vara snabba med att håna dem och nu ger Microsoft igen lite genom företagets COO, Kevin Turner.

Kevin Turner säger att problemen som Apple upplever med iPhone 4 kan sägas vara motsvarigheten till Microsofts "Vista". Han sade vid Microsofts Worldwide Partner Conference i USA nyligen att "det verkar som att iPhone 4 skulle kunna vara deras Vista". Han tillade att med företagets planerade telefoner drivna av Windows Phone 7 så skulle man inte behöva bekymra sig för hur man håller telefonen för att kunna genomföra ett samtal

Efterträdaren till Windows XP, vilken blev Windows Vista, lanserades tidigt under 2007 och har kritiserats kraftigt. Det är inte bara användare som kritiserat operativet utan även vissa av Microsofts chefer, vilket blev när email offentliggjordes under en stämning mot Microsoft. Oavsett vad man tycker om Windows Vista ses operativsystemet nu som ett av det sämsta i företagets historia.

PC, Övrigt, Microsoft, Windows Vista, Apple, iPhone 4
38.4° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
mån. 19 jul 2010, 14:15
Microsofts Kevin Turner slår tillbaks mot Apple "iPhone 4 kan vara deras Vista"
38.4°
0