11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nu kan alla ladda ner Razers THX Spatial Audio-app Alla Windows 10-användare, alltså
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Nu kan alla ladda ner Razers THX Spatial Audio-app

Det finns redan ett par alternativ för att få virtuellt surround-ljud i hörlurar utan att betala storkovan för 7.1-lurar som bland annat Dolby Atmos och Microsofts egna Windows Sonic-funktion. Razer-ägda THX har sedan tidigare levererat mjukvara för rymligt ljud i för användare av Razer Kraken-headset, men nu har gänget gjort mjukvaran tillgänglig för alla som kör Windows 10.

Det som får THX Spatial Audio-mjukvara att sticka ut är renderingsmotorn som används. Enligt företaget ska mjukvaran leverera mer exakt tredimensionellt ljud från två kanaler och ska vara bättre på att få 5.1- och 7.1-ljud att låta som riktigt surroundjlud. Som en extra bonus fungerar mjukvaran oavsett om du kör headset via 3.5mm, USB eller trådlöst, vilket de andra mjukvarorna inte kan hantera.

Mjukvaran hittar ni via länken här nere till vänster och kostar 20 euro att ladda ner. Vill ni testa innan köp så har ni möjlighet att testa en demoversion av verktyget. Ovan har ni en demovideo för THX Spatial Audio som ni kan uppleva efter ni installerat mjukvaran.

PC, Mjukvara, razer, thx, spatial audio Via engadget.com
38.5° 0 André Stray André Stray
ons. 17 jun 2020, 12:20
Nu kan alla ladda ner Razers THX Spatial Audio-app Alla Windows 10-användare, alltså
38.5°
0