33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Razer presenterar mindre version av Huntsman Huntsman Mini är företagets första 60%-tangentbord
Bild till artikel

Känner du att tenkeyless-tangentbord är för maffiga så kanske 60%-tangentbord kan vara intressant. Dessa minimalistiska tangentbord har tidigare endast varit tillgängliga via entusiasttillverkare, men nu hoppar Razer in i matchen med en miniversion av sitt tangentbord Hunstman. 60%-tangentbord ger dig tillgång till ett minimalt antal knappar och saknar numpad, piltangenter och funktionstangenter, vilket gör att tangentbordet knappt tar någon plats på skrivbordet över huvud taget.

Razer Hunstman Mini kommer i svart och vitt samt med linjära eller klickiga brytare, som båda hanterar upp till 100 miljoner klick.Själva basen är gjord i stabilt aluminium och varje knapp har RBG-belysning och du kan givetvis programmera ljuset helt fritt via Razers mjukvara. Tangentbordet kopplas till din dator via USB-C-kabel och om du inte känner för att använda Razers egna så fungerar tangentbordet med valfri USB-C-kabel.

Razer Huntsman Mini med Clicky-brytare finns tillgängligt att köpa via Razers hemsida idag för 129 euro. Versionen med linjära brytare kommer kosta 139 euro och release sker i augusti.

razer.com PC, Gaming, razer, huntsman mini Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
40.8° 0 André Stray André Stray
ons. 15 jul 2020, 11:00
Razer presenterar mindre version av Huntsman Huntsman Mini är företagets första 60%-tangentbord
40.8°
0