35 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Razer släpper ny kringutrustning i Productivity-serien
Razer släpper ny kringutrustning i Productivity-serien Ergonomi i fokus

Razer har bestämt sig för att inte bara erbjuda produkter för spelentusiaster av olika slag, utan även till seriösa arbetare som jobbar med allvarligare saker. Nya Productivity-serien erbjuder tre olika produkter och till skillnad från att leverera enheter som känns bra att använda när man spelar, så fokuserar Productivity-produkterna på att leverera en mer ergonomisk upplevelse.

Serien består av tre produkter; musen Pro Click, tangentbordet Pro Type och musmattan Pro Glide. Musen Pro Click har Razer tagit fram med ergonomimästarna Humanscale för att kunna användas under långa perioder. Musens design låter dig vila handleden med 30 graders lutning för att minimera risken att få otrevligheter som tendonit och karpaltunnelsyndrom. Utöver det har Pro Click texturerad yta på sidorna för bättre grepp samt utrymme där du kan vila tummen. Musen har åtta programmerbara knappar och kan kopplas upp till fyra enheter via bluetooth. Batteriet ska räcka för användning i upp till 400 timmar och ska hantera upp till 50 miljoner klick.

Pro Click kommer med Razers mekaniska brytare i färgen orange som ska ge dig en distinkt klickkänsla, men är snäppet tystare än de vanliga gröna brytarna. Knapparna är bakbelysta med vita LED-lampor och har en soft-touch-beläggning som ska göra att knapparna känns trevligare att klicka på. Brytarna ska hantera upp till 80 miljoner klick.

Pro Glide är en musmatta.

Razers Productivity-produkter finns tillgängliga att köpa från och med idag via Razers hemsida. Pro Click har ett pris på 110 euro, Pro Type kostar 150 euro och Pro Glide kan bli din för 12 euro.

Razer Pro Click: €109.99 MSRP
Razer Pro Type: €149.99 MSRP
Razer Pro Glide: €11.99 MSRP

PC, Övrigt, razer, productivity, ergonomi, pro click, pro type
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Razer släpper ny kringutrustning i Productivity-serien
42.1° 0 André Stray André Stray
fre. 21 aug 2020, 10:00
Razer släpper ny kringutrustning i Productivity-serien Ergonomi i fokus
42.1°
0