31 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ripsaw är ett nytt inspelningskort för de som vill strömma spel live Stöd för 1080p och 60fps
Ripsaw är ett nytt inspelningskort för de som vill strömma spel live

Razer har presenterat inspelningskortet Ripsaw som ska vara speciellt framtaget för de som vill strömma spelsessioner live till exempelvis Youtube eller Twitch. Kortet är anpassat för flera typer av tjänster för livesändningar liksom Open Broadcaster Software och XSplit och har försetts med utgångar för USB 3.0 och ljud för att kunna fånga kommentarer från den som strömmar samt gameplay i okomprimerad 1080p och 60 fps. Det är också kompatibelt med så väl PC, Razer Forge TV, Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 och Wii U.

Med kortet följer också alla kablar som behövs och det verkar som om Razer vill fånga både veteraner, genom att locka med bra kvalitet, och nybörjare genom att göra kortet lättanvänt. Razer säger nämligen själva att det bara är att plugga in sladdarna och köra och kollar man in videon nedan ser det också onekligen väldigt enkelt ut.

Ripsaw finns att köpa nu för 180 dollar men för att det ska kunna användas fullt ut krävs givetvis någon av konsolerna som nämns ovan eller en ganska kraftfull dator där de rekommenderade specifikationerna är en fjärde generationens processor och ett grafikkort i mellanklassen liksom GTX 660 eller bättre på stationär dator och GTX870M eller bättre på bärbara datorer.

PC, Hårdvara, Razer, ripsawm inspelningskort, capture card
42.4° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
ons. 30 mar 2016, 14:00
Ripsaw är ett nytt inspelningskort för de som vill strömma spel live Stöd för 1080p och 60fps
42.4°
0