45 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Threshold kan få virtuella skrivbord Microsoft testar funktionen i nuläget
Threshold kan få virtuella skrivbord

Något som redan spekulerats om är att Windows 9, även känt som Threshold, kommer ge operativsystemet startmenyn tillbaka. Nu sägs det också att Threshold kan komma att få virtuella skrivbord i likhet med vad som finns i Ubuntu, något som kan vara mycket smidigt för användare av stationära datorer. Neowin skriver följande:

Microsoft is considering bringing virtual desktops to Windows Threshold. The feature, which is already on other platforms like Ubuntu and OS X is currently being tested and is said to have similar functionality to that of Ubuntu. You can activate the desktops with a button on the taskbar (subject to change) and there are keyboard shortcuts that let you jump between active desktops.

Virtuella skrivbord fanns med under en kort tid i Windows XP som en del av Microsofts PowerToys bundle men har inte synts till sen dess. Neowin påpekar dock, som vi kan se ovan, att virtuella skrivbord är en viktig funktion i andra operativsystem.

Om Microsoft bestämmer sig för att släppa den här funktionen i den slutgiltiga versionen av Threshold så kommer det bli en av de mest synbara ändringarna i operativsystemet och kommer troligen att användas mycket av power users.

PC, Mjukvara, Microsoft, Threshold, Virtuella skrivbord
56.8° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
ons. 6 aug 2014, 14:47
Threshold kan få virtuella skrivbord Microsoft testar funktionen i nuläget
56.8°
0