5 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Hela denna artikel är en annons

En cykel utan nackdelarna med en cykel
Det här är Vässla Bike!

En cykel utan nackdelarna med en cykel

Vässla Bike må heta just Bike, men det är något annat än en vanlig cykel. Istället är det ett bekvämt fordon som tar dig dit du ska utan svett och tårar.

Hela bygget är skapat i Sverige och all teknik är framtagen av oss på Vässla. Motor, kontrollenheter, display och batterier måste fungera perfekt ihop för att det ska bli en skön upplevelse för dig som använder den och när du testar Vässla Bike kommer du märka hur väl det fungerar. Motorn är stark och tar dig upp för riktigt branta backar utan problem. Batteriet är kraftfullt och tar dig 4 mil och går att ladda hela 2000 gånger, så det blir mycket körning. Laddar gör du enkelt genom att ta upp batteriet ur sadelstolpen och koppla in det i väggen där hemma. Vässla Bike behöver alltså inte släpas in för att laddas.

På vår lilla display så styr du hur snabbt du vill att Vässla Bike ska gå, men du får också all nödvändig information. Så klart ser du hur fort du kör och hur mycket batteri du har kvar, men du ser också trippmätare och annat trevligt. Med knapparna väljer du som sagt hur fort du vill köra, åker man inne i stan passar ofta läge två bäst medan man vid längre färder utanför stan kanske hellre vill köra på läge tre.

På tal om långa färder så är det inget problem. Dels har vi så klart räckvidden på fyra mil, men komforten är också på topp. Sadeln är mjuk och bekväm och dämpningen av cykeln är rejäl vilket gör att inga gupp eller ojämnheter i marken är ett problem, även fullvuxna åker mjukt och härligt. Vässla Bike är inget för barn, vuxna sitter fantastiskt bra och upp till 120 kilo är inget problem.

Just nu har vi kampanj på Vässla Bike, prislappen ligger på 17.500 kronor istället för 20.000 kronor! Så passa på att slå till eller kom förbi vårt showroom på Götgatan 36 i Stockholm!

Är det något du undrar? Fråga bland kommentarerna så svarar vi, eller läs mer på vassla.com!
Läs mer
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till En cykel utan nackdelarna med en cykel
33.6° 0 Annons
mån. 17 maj 2021, 10:10
33.6°
0

En cykel utan nackdelarna med en cykel

Det här är Vässla Bike!