41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
AirFly släpper ny Bluetooth-dongel Om du vill använda trådlösa hörlurar överallt
AirFly släpper ny Bluetooth-dongel

Tillbehörstillverkaren AirFly har släppt en ny version av den bluetooth-dongel som man släppte förra året vilken kanske kan vara intressant för för dem som vill använda trådlösa hörlurar med prylar som saknar bluetooth-stöd.

AirFly Pro är primärt utvecklad för att användas till underhållningssystem på flygplan som saknar bluetooth men kan även ge prylar som gamla portabla cd-spelare, Nintendo Switch och annat möjlighet att beama ljud till trådlösa hörlurar. I den nya versionen av AirFly Pro har batterilängden höjts till 16 timmar och det finns även möjlighet att koppla två par trådlösa hörlurar till dongeln, något som kanske gör den till den perfekta resekompanjonen för par som ofta är ute och flyger tillsammans.

En AirFly Pro kostar cirka 55 dollar.

Pryl, Hörlurar, airfly, dongel, bluetooth, trådlösa hörlurar, nintendo switch Via engadget.com
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till AirFly släpper ny Bluetooth-dongel
AirFly gör så att du kan använda dina trådlösa lurar på flyget Pluggas in i hörlursuttaget Om du ska flyga och endast har ett par AirPods med dig kan du inte lyssna på grejerna som visas på stolens skärm. Om du inte har en AirFly vill säga. Det är en liten dosa som du pluggar in i hörlursuttaget på stolen och sedan parar ihop med dina AirPods. Batteritiden ska räcka i åtta timmar och när det är dags att ladda göra man detta via USB. AirFly funkar som väntat även med andra trådlösa lurar än AirPods. Kostar 39 dollar och du hittar dem på länken nedan. Tumnagel
40.7°
0
43.1° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 18 nov 2019, 08:40
AirFly släpper ny Bluetooth-dongel Om du vill använda trådlösa hörlurar överallt
43.1°
0