37 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bowers & Wilkins gör Zeppelin lite smartare Gamla iPod-dockan har fått en hel del kärlek
Bowers & Wilkins gör Zeppelin lite smartare

Bowers & Wilkins presenterade första versionen av Zeppelin redan 2007 och var avsedd för att användas tillsammans med en iPod. Sedan dess har det hänt en del i musiklyssnarbranschen och numera ska allting strömmas till högtalaren via diverse musikstreamingtjänster. Bowers & Wilkins har nu släppt en uppgraderad variant av Zeppelin som kommer med lite modernare funktioner, men behåller den klassiska formen.

På insidan sitter det dubbla tweeters på 1 tum, två midrange-element på 3,5 tum och en ordentlig subwoofer på 6 tum i mitten.

Zeppelin kan spela upp musik från flera olika källor som Airplay 2, Spotify Connect samt en rad andra tjänster via Bowers & Wilkins-appen och har givetvis även stöd för uppspelning via bluetooth, då med aptX Adaptive. Även Amazon Alexa får vara med på ett hörn och tillverkarna kommer uppgraderas med multiroom-stöd i början av 2022, vilket kommer låda dig koppla samman högtalaren till andra högtalare i Bowers & Wilkins Formation-serie.

Zeppelin kommer finnas tillgänglig i välsorterade elektronikbutiker från och med idag och har ett rekommenderat pris på 8000 kronor.

Pryl, Högtalare, bowers & wilkins, zeppelin,
38.4° 0 André Stray André Stray
ons. 13 okt 2021, 12:00
Bowers & Wilkins gör Zeppelin lite smartare Gamla iPod-dockan har fått en hel del kärlek
38.4°
0