10 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Google börjar rulla ut Fuchsia OS till Nest Hub Skillnaden märks endast i info-rutan
Google börjar rulla ut Fuchsia OS till Nest Hub

Googles nya operativsystem Fuchsia OS började skickas ut till Nest Hub-användare tidigare i år, men endast till folk som deltog i preview-programmet. Nu har mjukvaran släppts skarpt och har skickats ut till alla som äger första generationens Nest Hub.

Det nya operativsystemet är till skillnad från Android inte baserad på Linux, utan rullar i stället på Zircon. Skillnaden mellan Fuchsia OS och den tidigare mjukvaran som rullade på Nest Hub är dock rätt minimal, trots den rätt stora skillnaden under huven. Att din smarta skärm kör Fuchsia är mer eller mindre endast märkbart om du går in mjukvaruinställningar och klickar på info-knappen, där det troligtvis nu står att enheten kör Fuchsia. Grattis!

Pryl, Smarta hemmet, google, nest hub, fuchsia os
Google börjar rulla ut Fuchsia OS Går att köra på gamla Nest Hub Google nämnde inte Fuchsia OS i samband med Google I/O som hölls förra veckan, men nu har det nya operativsystemet fått ordentligt med livstecken. Detta genom att släppas aningen oceremoniellt till första generationens Google Nest Hub, även känd som Google Home Hub. Det nya operativsystemet kommer ersätta Cast OS, men enligt 9to5Google ska upplevelsen vara ungefär samma som tidigare och användare kommer inte märka någon större skillnad. Värt att nämna är att det är Preview Program-användare som kommer få den nya mjukvaran först och det kommer dröja ett tag innan folk utanför Preview kommer få tillgång till nymodigheterna. Men vill man testa så är det bara att hoppa in i inställningarna och ansluta er till Preview Program för Nest Hub. Ovan har ni lite snack om Fuchsia OS från Mrwhosetheboss. Andra videor som visar Fuchsia OS på Nest Hub borde dyka upp inom kort och vi uppdaterar artikeln när de börjar trilla in. Tumnagel
38.3°
0
38.9° 0 André Stray André Stray
ons. 18 aug 2021, 16:00
Google börjar rulla ut Fuchsia OS till Nest Hub Skillnaden märks endast i info-rutan
38.9°
0