2 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Google snackar lite mer om Google Home Den virtuella assistenten för hemmet
Google snackar lite mer om Google Home

Under kvällens presentation från Google snackade man lite mer om sin virtuella assistent Google Home som man visade upp för första gången under sommarens Google I/O-konferens.

Googel Home är konkret en högtalare försedd med en mikrofon och Google Assistant. Det gör att man kan utföra de flesta uppgifterna som man kan kan göra med sin telefon som har Google Assistant. Det vill säga spela upp musik, hitta radiostationer, nyheter, väder, ställa frågor till Googles sökmotor och liknande.

Google Home kommer även att kunna styra vissa grejer i det så kallade smarta hemmet och i dagsläget har Google slutit avtal med Nest, Samsung SmartThings, Philips Hue och IFTTT. Har man en Chromecast så kommer Google Home även att fungera som en röststyrd fjärrkontroll till denna så att man kan styra sin TV och högtalare med hjälp av sin röst.

Google Home kommer att ha utbytbart skal så att den passar in i de flesta av rummets hem. Det finns inga uppgifter om hur vattensäker den är för tillfället om man skulle vilja ha den i badrummet.

Google Home kommer att kosta 129 dollar och då inkluderas ett sex månaders-abonnemang på YouTubes betaltjänst YouTube Red. I USA kan man förbeställa Google Home idag och de kommer att finnas i butik fjärde november. När vi kan få Google Home på den här sidan pölen finns det inga uppgifter om.

Pryl, Mojänger, google, google home, virtuell assistent, högtalare
Google snackar lite mer om Google Home
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Google snackar lite mer om Google Home
Google I/O Google Home är en virtuell assistent för hemmet Kan hjälpa till med lite av varje I kväll var det dags för Googles utvecklarkonferens Google I/O och den första produkten man presenterade var den virtuella assistenten Google Home som väl närmast får jämföras med Amazon Echo. Det handlar om en liten hub med inbyggd högtalare som man kan ställa frågor till, spela upp musik från och styra grejer i det smarta hemmet. Vidare ska det gå att beställa mat, blommor och annat genom att bara be Google Home fixa det. Exakt när Google Home kommer att släppas uppger inte Google utan säger bara att den kommer att släppas på marknaden senare i år. Ni hittar en demovideo av Google Home nedan. Tumnagel
44.7°
0
47.0° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 4 okt 2016, 19:03
Google snackar lite mer om Google Home Den virtuella assistenten för hemmet
47.0°
0