45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Google I/O 2018 JBL gör soundbar med Android TV Prata med din tv
JBL gör soundbar med Android TV

Idag drar Googles utvecklarkonferens Google I/O igång men redan igår kväll sipprade en av de första nyheterna från tillställningen ut. Det handlar om ett nytt samarbete mellan hifi-företaget JBL och Google.

JBL Link Bar är en soundbar från JBL som har Android TV och Googles smarta assistent Google Assistant inbyggd. Det innebär att tv-tittarna kan kontrollera vad som visas på tv:n med hjälp av röststyrning. Google Assistant i JBL Link Bar fungerar även om tv:n är avstängd och kan då svara på frågor och styra andra kompatibla smarta hemmet-grejer.

JBL Link Bar släpps någon gång i höst. Vad den kommer att kosta finns det inga uppgifter om men det spekuleras om 300 - 400 dollar. I klippet nedan kan ni kolla in lite grejer som går att göra med den.

Google och JBL har samarbetat tidigare. På årets CES-mässa visade JBL upp den smarta skärmen JBL Link View med Google Assistant. Den ska enligt uppgifter släppas på marknaden någon gång nu i sommar.

Pryl, Hemmabio, jbl, android tv, soundbar, google io
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till JBL gör soundbar med Android TV
CES2018 Det här är JBLs smarta högtalare med skärm Rockar Google Assistant Vi har tidigare visat upp Lenovos högtalare / skärm med Google Assistant och det här är JBLs version. Även Sony och LG ska komma med högtalare. JBLs version heter JBL Link View och har två högtalare på 10W och en skärm på åtta tum med 1280x720-upplösning. Priset är inte klart ännu och den kommer till affärerna i sommar. Tumnagel
37.9°
0
CES2018 Google släpper smarta skärmar Tillsammans med JBL, Lenovo, LG och Sony Det har varit väldigt mycket Alexa på CES i år men Google sitter så klart inte still. Man kommer tillsammans med bland andra JBL, Lenovo, LG och Sony att släppa olika smarta skärmar med Google Assistant. Det hela är ganska enkelt, det är som Google Home men med skärm så att man kan se svaren och inte bara höra dem. Först ut är Lenovo med en modell som finns med 8 och 10 tum stor skärm. Prislapparna ligger på 200 respektive 250 dollar och lansering är till sommaren. Tumnagel
39.1°
0
38.9° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 8 maj 2018, 08:08
Google I/O 2018 JBL gör soundbar med Android TV Prata med din tv
38.9°
0