2 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Kickstarterkampanj för Artiphon Instrument 1 Det sista instrumentet du behöver köpa

Artiphon heter företaget som tagit fram det som mycket väl kan vara det sista instrument någon behöver köpa någonsin. Nästan i alla fall. Instrumentet heter kort och gott Instrument 1 och kan användas som bland annat en gitarr, fiol, trummor och keyboard.

Själva grejen med Instrument 1 är att du ska kunna spela på instrumentet precis hur du vill. Instrumentet är kompatibelt med midiprogramvara, så det enda du behöver göra är att koppla in Instrument 1 i datorn eller telefonen, starta midiprogrammet och sedan är det bara att börja spela.

Vill du bara jamma loss så är det bara att starta Artiphon-appen på telefonen, välja vilket instrument du ska spela och sen är det bara att börja spela.

Artiphon Instrument 1 drog igång Kickstarterinsamlingen för bara någon dag sedan och bad då om 75 000 dollar, vilket uppnåddes efter bara några timmar. Nu ligger insamlingen på 500 000 dollar, så det råder ingen tvekan om att Instrument 1 kommer bli verklighet.

Enligt Artiphon kommer priset för ett instrument ligga på runt 400 dollar, men nu kan man förbeställa ett exemplar för 349 dollar. Då får man instrumentet när det skeppas i början av nästa år.

kickstarter.com Pryl, Mojänger, kickstarter, artiphon instrument 1, musik Tack till Peter Svanberg
41.9° 0 André Stray André Stray
tis. 10 mar 2015, 16:15
Kickstarterkampanj för Artiphon Instrument 1 Det sista instrumentet du behöver köpa
41.9°
0