3 i dag 45 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Kommer USA att bygga en dödsstjärna? Folket vill i alla fall det
Kommer USA att bygga en dödsstjärna?

I USA finns det ett system som heter We the People som är till för att alla amerikaner ska kunna ge förslag på saker som bör göras i landet. We the People är dessutom lag och får ett förslag över 25 000 underskrifter på en månad så måste Vita huset ta en titt på förslaget och kommentera det.

Sedan starten av We the People så har bland annat ett flertal sydstater lämnat in påskrivna upprop om att de vill lämna unionen. Det var kanske inte helt oväntat men dock finns det några projekt som är lite mer galna, här är ett.

För en månad sedan så lämnades det in ett förslag att USA borde bygga en egen dödsstjärna. Nu har de lyckats få 25 000 underskrifter och vi väntar spänt på vad regeringen kommer att säga om förslaget.

Här är förklaringen av förslaget:

Those who sign here petition the United States government to secure funding and resources, and begin construction on a Death Star by 2016.

By focusing our defense resources into a space-superiority platform and weapon system such as a Death Star, the government can spur job creation in the fields of construction, engineering, space exploration, and more, and strengthen our national defense

Pryl, Mojänger, usa, vita huset, star wars, death star, we the people
Hur mycket skulle det kosta att bygga Dödstjärnan? Några har räknat på det Centives har räknat på hur mycket det skulle kosta att bygga Dödstjärnan och om det finns tillräckligt mycket stål på jorden för att kunna göra det över huvud taget. Efter mycket räknande kom de fram till att det skulle ta 833 315 år att producera tillräckligt mycket stål eftersom det varje år matas ut 1.3 miljoner ton stål. Stålet skulle också kosta, med dagens priser, omkring 852,000,000,000,000,000 dollar så några övertidstimmar för att ha råd med det skulle kanske sitta på sin plats. Så om du nu har planerat på att bygga din egen Dödstjärna kanske du ska ta dig en funderare. Eller börja skrida till verket redan idag. Tumnagel
45.5°
0
44.5° 0 Gordon Andersson Gordon Andersson
fre. 14 dec 2012, 12:18
Kommer USA att bygga en dödsstjärna? Folket vill i alla fall det
44.5°
0